Goblini za maj najavili nove koncerte

Bend je obustavio rad 2001, najviše zbog obaveza pjevača Branka Golubovića Goluba, koji je humanitarni radnik na misijama u kriznim područjima širom svijeta.
401 pregleda 0 komentar(a)
Goblini, Foto: Wikipedia
Goblini, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 04.02.2011. 17:02h

Šabački pank sastav “Goblini” namjerava da se i ove godine okupi za nekoliko samostalnih koncerata tokom posljednje dvije nedjelje maja.

Članovi “Goblina” potvrdili su agenciji Beta da planiraju šest do osam koncerata u gradovima Srbije i regiona, uglavnom u kojima nijesu nastupali prošlog ljeta na povratničkoj turneji.

Bend poznat po pjesmama “Cipjonka”, “Daleki put” i “U magnovenju” obustavio je rad 2001, najviše zbog obaveza pjevača Branka Golubovića Goluba, koji je humanitarni radnik na misijama u kriznim područjima širom svijeta.

Prošlog ljeta su se tokom Golubovićevog odmora okupili za nekoliko koncerata i najavili da će raditi kad god on bude imao vremena. Objavili su i povratnički singl “Luna/Kao da”.

Radio-televizija Vojvodine je prikazivala jednoipočasovni dokumentarac o bendu “Ima nas gomila”, koji se može pogledati na sajtu rtv.rs, u odjeljku Odloženo gledanje, odnosno Specijali.

Bonus video: