Severina došla s odmora, sa Bregovićem snima nove pjesme

Sada smo se i Brega i ja vratili sa svojih odmora pa skupljamo pjesme i nadam se da ćemo novi album završiti do kraja godine, a možda i do sredine
138 pregleda 0 komentar(a)
Severina i Bregovic, Foto: Jutarnji.hr
Severina i Bregovic, Foto: Jutarnji.hr
Ažurirano: 04.02.2011. 12:25h

Nakon više od mjesec uživanja u prvom zajedničkom odmoru sa novim dečkom, zaljubljena Severina je spremna za novi pohod na estradu, ulazi u studio i počinje snimanje za svoj sljedeći album, koji se, kako je rekla, makar po tematici neće razlikovati od njenih prepoznatljivih pjesama, piše Jutarnji list.

"Sada smo se i Brega i ja vratili sa svojih odmora pa skupljamo pjesme i nadam se da ćemo novi album završiti do kraja godine, a možda i do sredine" - kazala je Severina.

Osim novog albuma, Severina će tokom godine ponovo stati na pozorišne daske. Prema ranijim navodima medija, trebalo bi da radi jednu predstavu u Bosni i Hercegovini, te jednu u Crnoj Gori.

Za BiH projekat, piše Jutarnji list, kaže da ima zanimljiv scenario.

"Radi se o ljudima iz BiH, ambiciozni su i tema je vrlo dobra, pa se nadam da će se do kraja godine sve realizovati", kaže Severina.

U razgovoru za Jutarnji list pomenula je da je u pregovorima i za ulogu u još jednoj predstavi iz regiona, koja bi trebalo da bude realizovana krajem godine. Nije precizirala da li je riječ o Crnoj Gori, kako je ranije spekulisano u medijima.

Bonus video: