Goca Tržan: Ja sam gay-friendly!

Svaka moja pjesma je namijenjena emotivnim ljudima. Ako to važi za gay populaciju, nemam ništa protiv da se u mojim pjesmama pronalazi.
107 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.02.2011. 17:13h

Intrigantna, uvijek nasmijana i puna energije, Goca Tržan, pripada ljudima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Nekadašnja članica grupe Tap 011 sa starim društvom će ponovo nastupiti u beogradskoj Areni 1. aprila.

Iako su srpski mediji najavili da će se uskoro oprobati i kao voditeljka autorske emisije „Iskreno sa Gocom" na Prvoj, ne želi da priča o ovom projektu. Tako Tržan, uoči večerašnjeg nastupa u podgoričkom klubu Market, za “Vijesti” govori o Survivoru, svojoj muzici, životu....

• Osim razdvojenosti od kćerke i supruga, šta ti je tokom mjesec dana na Filipinima najteže palo. Da li ti je nekada došlo da zaplačeš?

- Tokom tih dana najviše mi je bila potrebna nježnost i ljubav od porodice i prijatelja, jer smo mi učesnici suštinski od prvog dana ubačeni u takozvano neprijateljsko okruženje. Htjeli mi ili ne, borili smo se jedni protiv drugih. No, razvila sam pozitivne emocije prema nekim saplemenicima. Generalno “Survivor” je za mene gotov kada sam se vratila sa Filipina, ali ono u šta sam sigurna je da bih ponovo išla.

• Da li si se razočarala što nijesi pobijedila?

- Naravno da ne. Znala sam da neću pobijediti, čak sam imala utisak da je neko tendenciozno pustio vijest u medijima da sam ja pobijedila, a čim sam se vratila, kazala sam da je to netačno. Ludo sam se zabavila, bilo je fenomenalno i vratila bih se ponovo da proživim sve to još jednom.

• Rekla si da si tokom boravka na Filipinima često sanjala kako sa suprugom vodiš ljubav. Da li si zbog te fizičke potrebe možda razmišljala da ga prevariš, i koliko ti je seks bitan u braku?

- Apsolutno ne. Odrasla sam osoba i, kao što si vidio, ponašala sam se tamo kao muškarac. Prema meni su muškarci imali maltene veći respekt nego jedan prema drugome, tamo takoreći nijesam bila žena. Svoju ženstvenost sam ostavila u Beogradu i pokupila kad sam se vratila. Tako da te momke koji su bili na Filipinima nijesam posmatrala kao potencijalne muškarce sa kojima bih bila. A, što se tiče seksa, naravno da mi je bitan, ali ne i presudan.

• Za jedan časopis si kazala da sada češće kažeš “izvini”. Kome si to posljednji put rekla i zašto?

- Juče sam se kćerki izvinila što sam viknula na nju bez razloga.

• Kako reaguješ kada si nervozna ili srećna?

- Skoro identično. Kada sam nervozna onda sam osjetljiva i na svaku sitnicu skačem i stalno sam u nekom odbrambenom stavu, a kada sam srećna onda imam nepresušnu i ogromnu energiju.

• Nedavno si izdala maksi singl “Mastilo” , a ispod spota za tu numeru na YouTubu bio je komentar da pjesma opisuje emotivno stanje gay populacije. Da smatraš da u tome ima istine?

- Ne znam. Svaka moja pjesma je namijenjena emotivnim ljudima. Ako to važi za gay populaciju, nemam ništa protiv da se u mojim pjesmama pronalazi jer sam gay-friendly.

• Prvog aprila biće održan koncert grupe “Tap 011”. Kada su te pozvali da ti saopšte tu vijest kako si reagovala?

- Mene je Đole pozvao i pitao da li ću da dođem na jedan sastanak. Kada mi je rekao o čemu se radi poslije toliko godina, bila sam srećna. Djeluje mi kao da se vrijeme zaustavilo u onoj sekundi kad smo se nas petoro našli za jednim stolom, odnosno počeli da bacamo fore i da se ponašamo kao da se nije ništa desilo. Sve je djelovalo super.

• Da li postoji neka pjesma bivšeg benda koju pjevaš na svojim nastupima?

- Na svojim koncertima skoro 10 godina pjevam dvije pjesme “Gaće” i “Televizor”.

• Uskoro ćeš se oprobati kao voditeljka na Prvoj televiziji. Da li ti je to izazov?

- Ne znam odakle ta informacija. Ne mogu da je komentarišem.

Bonus video: