ZAA predstavlja novu pjevačicu

“Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru”, poručio je bend uz singl “Closer”
61 pregleda 0 komentar(a)
ZAA, Foto: Miljan Miletić
ZAA, Foto: Miljan Miletić
Ažurirano: 28.03.2018. 14:44h

Kruševački sastav ZAA objavio je singl “Closer” kojim, kako je najavio, otvara novo poglavlje u svom radu i predstavlja novu pjevačicu.

„Blizina ljubavi ne mora uvijek za sobom da povuče sreću (zaljubljenih). Nepredvidivost ljubavnog odnosa je doživotna tema i inspiracija, tako da se učimo do samog ’kraja’. Muzika je takođe ljubav, koja nas spaja i drži na okupu. Ali i ona se mijenja odražavajući naš puls, koji ovih dana brže i jače udara. Ritam je funk, duša je soul, priča je bluz. ZAA igra, pleše i skače! Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru“, izjavio je tim povodom basista Toma Ilić.

Uz njega u grupi su Ivan Đokić – gitara, Zlatko Petković – bubanj, Zoran Vasić – klavijature, Nikola Stanojević – trombon i Borivoje Đorđević – saksofon. Nekadašnju pjevačicu Sanju Vučić koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2016. godine, zamijenila je Anđela Ilić.

ZAA posljednjih mjeseci u kruševačkom studiju „Košnica“ radi na pripremi četvrtog studijskog albuma, koji je najavljen za jesen ove godine.

Spot za “Closer”, čiji je autor Darko Riot, može se pogledati na servisu YouTube.

Bonus video: