Novi album grupe S.A.R.S. preuzet 21.478 puta

Broj od preko 20.000 preuzimanja albuma "Perspektiva" za nepunih mjesec dana je zaista veliki uspeh- kaže pjevač grupe S.A.R.S. Žarko Kovačević.
85 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.01.2011. 16:38h

Novi album pod nazivom "Perspektiva" beogradskog benda S.A.R.S. za nepunih mjesec dana od kako je postavljen na sajtove regionalnog MTV-ja dostigao tiraž od 21,478 downloada!

- Broj od preko 20.000 preuzimanja albuma "Perspektiva" za nepunih mjesec dana je zaista veliki uspjeh za nas i veoma jasna poruka da imamo podršku ogromnog broja ljudi u regionu. Ne sumnjam da će se trend preuzimanja nastaviti sličnim, ako ne i istim tempom, i volio bih da za mjesec-dva stignemo možda čak i do cifre od 50 hiljada preuzimanja. Još jednom, hvala svima na podršci!- izjavio je pjevač benda S.A.R.S. Žarko Kovačević.

MTV i S.A.R.S. su odlučili da povodom novogodišnjih i božićnih praznika svojim fanovima poklone novi album benda S.A.R.S. pod nazivom "Perspektiva" koji mogu besplatno da preuzimu na svim MTV-jevim sajtovima u regionu. Ujedno, ovo je bilo prvo album izdanje koje je MTV objavio na svom sajtu koje je dostupno kao free download.

Na osam novih pjesama, koliko e našlo na projektu "Perspektiva", svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i kao i Đorđe Miljenović poznatiji kao Wikluh Sky. I na ovom albumu tekstovi obiluju socijalno angažovanim temama uz neizbježno "šaranje" kroz razne muzičke žanrove.

Bonus video: