U2 bi da se pušta u noćnim klubovima

Sve više sam otvoren za različite muzičke žanrove. Elektronska muzika je očigledno za mene i dalje na prvom mjestu, ali ja volim muziku uopšte. Ako je dobra, nije važno kog je žanra", kaže Dejvid Geta
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.01.2011. 16:42h

Francuski producent i DJ David Geta negovijestio je saradnju sa irskim rok sastavom U2, objavio je danas MTV.

Geta je MTV-u ispričao da mu je vođa grupe U2, Bono, predložio da bude producent nekoliko pjesama koje će se naći na idućem albumu tog irskog sastava.

"Bio sam zaista uzbuđen i počastvovan", rekao je Geta koji je između ostalog sarađivao sa Madonom, Ejkonom, Rijanom, Flo Rajdom, Kajli Minog, Dženifer Lopez i Lil Vejnom.

"Sve više sam otvoren za različite muzičke žanrove. Elektronska muzika je očigledno za mene i dalje na prvom mjestu, ali ja volim muziku uopšte. Ako je dobra, nije važno kog je žanra", ispričao je producent.

Bono je prošlog oktobra rekao da "U2" aktivno istražuje zvuk pogodan za noćne klubove i dodao da je grupa angažovala producente Dendžer Mausa, vil.aj.ema i RedUana koji je lansirao Lejdi Gagu.

"Remiksi U2 iz 1990-ih su pravo blago. Zato smo željeli da snimimo album klupskog zvuka. Imamo masu pjesama", rekao je Bono.

David Geta je prošle godine dobio Gremija za najbolji remiks, za pjesmu "When Love Takes Over" koju je snimio sa Keli Rouland.

Bonus video: