Stefan debituje singlom Haluciniram

Numera “Haluciniram” prvi je singl mladog muzičara iz Pljevalja Stefana Vukovića, a našla se na kompilaciji “Cocktail Montenegro 2” koji je objavila Muzička asocijacija.
94 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2011. 17:32h

Numera “Haluciniram” prvi je singl mladog muzičara iz Pljevalja Stefana Vukovića, a našla se na kompilaciji “Cocktail Montenegro 2” koji je objavila Muzička asocijacija.

"Singl je snimljen prije godinu dana, ali smo čekali pravo vrijeme da ga predstavimo publici. Kako su autori numere članovi grupe “Perper” Momčilo Zeković Zeko i Aleksandar Radunović Popaj, u dogovoru s njima na kraju sam odlučio da sačekam objavljivanje ove kompilacije i da njeno prvo javno predstavljanje bude u Delti na promociji CD-a" rekao je Vuković.

Za sada, kako kaže, njegova pjesma nije zaživjela.

"Čuo sam je samo na Radiju Atlas, ali se nadam da će uskoro početi da se pušta i na ostalim radio-stanicama. Do tada ću možda smisliti još neki način, kako bih je što bolje promovisao" obećava Vuković.

Stefan će, nastaviti saradnju sa autorima njegovog prvog singla, ali će prije nego što snimi sljedeći pokušati sa numerom “Haluciniram” da se što bolje predstavi publici. Iako roker u duši, Stefanova prva pjesma nije u tom fazonu.

"S obzirom na to da tek publika treba da me upozna, odlučili smo se da moj prvi sing bude komercijalniji. Radićemo još pjesama, tako da će možda neka naredna zvučati rokerskije" rekao je mladi pjevač.

Stefan se muzikom bavi još od osnovne, a završio je i nižu muzičku školu. Trenutno je član pljevaljskog benda “Hipertenzija”.

Na pitanje, da li će i kada pjesma zaživi nastaviti da nastupa sa “Hipertenzijom” ili će se upustiti u solo vode, odgovara:

"Nijesam razmišljao o tome. Mnogo radimo i za sad mi tako odgovara. Vjerovatno ću se kasnije, kada pjesma zaživi, posvetiti solo karijeri" zaključuje on.

Bonus video: