Pogledajte golišavi video Robija Vilijamsa

Na snimku se Robi pojavljuje potpuno go sa kučetom u rukama, a pošto je frontmen Take That-a rođendan proslavio humanitarnim koncertom video poruku je vidjelo oko 3.000 ljudi, među kojima su bile i brojne zvijezde.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.01.2011. 13:43h

Popularni pjevač Robi Vilijams na više nego originalan način čestitao je rođendan frontmenu grupe Take That Gariju Barlovu.

Zbog poslovnih obaveza u Los Anđelesu 36-godišnji muzičar nije mogao da prisustvuje zabavi koju je Barlov organizovao u Londonu, ali mu je poslao video poruku, ali ne bilo kakvu.

Na snimku se Robi pojavljuje potpuno go sa kučetom u rukama, a pošto je frontmen grupe Take That rođendan proslavio humanitarnim koncertom video poruku je vidjelo oko 3.000 ljudi, među kojima su bile i brojne zvijezde.

"Samo sam mislio da nam skrenem pažnju sa turneje jer znam da ste svi pomalo zabrinuti. Ali, biće sve u redu sa mnom. Ja sam na ljekovima. Gari, veoma sam ponosan što te imam za prijatelja", poručio je u video poruci Vilijams.

Zatim je okrenuo leđa i pokazao i guzu...

Robi Vilijams će se tokom ljeta ponovno pridružiti grupi Take That na turneji na kojoj će promovisati svoj posljednji album "The Flood".

Bonus video: