FESTIVAL OD 26. DO 28. JULA

Van Gogh i Perper otvaraju prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju

Organizatori su poručiliu da uskoro biti saopštena imena ostalih izvođača, koji će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu
1021 pregleda 0 komentar(a)
Van Gogh, Foto: Marko Obradović
Van Gogh, Foto: Marko Obradović

Bendovi Van Gogh i Perper otvaraju prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju, saopštili su organizatori.

Festival će trajati od 26. do 28. jula, a organizuje se u saradnji sa Belgrade Beer Festom.

"Prvi Montenegro Beer Fest će otvoriti grupe Van Gogh i Perper. Van Gogh je jedan od najboljih rok bendova u regionu, a Zvonimir Đukić Đule sa svojim kultnim bendom već više od tri decenije stvara hitove i priređuje nezaboravne koncerte, a posebno su srećni kada imaju priliku da od prvog dana učestvuju u stvaranju jednog novog festivala koji će Crnu Goru i Cetinje dovesti na mapu najznačajnijih muzičkih dešavanja u regionu", kazali su organizatori.

"Belgrade Beer Fest je jedan od meni dražih festivala i uvijek se posebno osjećam na toj sceni. Kada su me organizatori pozvali da i ove godine učestvujem na Beer Festu, ali u Crnoj Gori, bio sam zaista počastvovan, jer će na Montenegro Beer Festu biti predstavljeno sve najbolje sa čuvenog beogradskog festivala“, rekao je Đule Van Gogh i dodao:

"Zato se izuzetno radujem susretu sa novom publikom na prelijepom Cetinju, posebno što veoma cijenim kulturno-istorijsko nasljeđe Crne Gore koje se najbolje na Cetinju može doživjeti. Siguran sam da će ovaj festival postići veliki uspjeh već prve godine, a mi za prvi Montenegro Beer Fest pripremamo posebnu set listu na kojoj će se naći i pjesme sa našeg novog albuma „More bez obala“. Naslov albuma je metafora za našu unutrašnju slobodu koja mora da bude neograničena, zato dođite na Cetinje i doživite tri dana bezbrižnosti i slobode koja najbolje može da se doživi samo uz pravi rok’n’rol“, rekao je Đule Van Gogh.

PerperPerper

Frontmen cetinjskog Perpera, Nikola Radunoić kazao je da očekuju sjajnu zabavu.

"Pravo je zadovoljstvo saznanje da će Beer Fest biti održan premijerno na Cetinju. Čini nam čast da budemo učesnici ovogodišnjeg izdanja pred publikom u svom gradu. Očekujemo sjajnu zabavu uz vrhunsko ozvučenje i scenu, i radujemo se što će ljudi u Crnoj Gori imati priliku da i na Cetinju čuju više odličnih izvođača koji promovišu dobru muziku. Uz dobru muziku, sjajna piva i puno drugih zanimljivih sadržaja koji će obilježiti festival, ne možemo omašiti da se svi skupa vrhunski provedemo“, rekao je Radunović.

Organizatori su kazali da će "uživanje u vrhunskoj muzici svakako upotpuniti i velika ponuda piva, te će pored najpoznatijih industrijskih piva posjetioci biti u prilici da probaju i brojne pivske ukuse koje će predstaviti domaće kraft pivare. Inače, festivalski provod će činiti sedam zona sa različitim programskim sadržajima, ali i bogatom gastronomskom ponudom."

Organizatori su poručiliu da uskoro biti saopštena imena ostalih izvođača, koji će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu.