Pogledajte novi spot rep tandema Story i Strašilo

Ovo je i prvi njihov zajednički singl nakon izlaska albuma "Predrag" prošlog ljeta
1051 pregleda 2 komentar(a)
Story i Strašilo, Foto: Privatna arhiva
Story i Strašilo, Foto: Privatna arhiva

Crnogorski rep duo Story i Strašilo objavio je novi singl "Duša i tijelo", koja se može čuti na YouTube servisu, a finalisti prošlogodišnjeg rijallitija "Ja imam talenat", otkrili su da je nova numera malo komercijalnija od onoga na što su navikli publiku.

"Pjesma 'Duša i tijelo' je malo drugačijeg tipa od svega što smo do sad radili. Komercijalnijeg je zvuka i melodijom prati trend današnjeg vremena, ali opet na neki naš originalan i kreativan način", poručio je cetinjski reper Miroslav Kopitović Strašilo koji uz Petra Radulovića, poznatijeg kao Story, čini ovaj duo.

Ovo je i prvi njihov zajednički singl nakon izlaska albuma "Predrag" prošlog ljeta, a Strašilo je objasnio da je nova numera posvećena ljepšem polu, na konto skorašnjeg 8. marta i govori o ljubavi između muškarca i žene koja počinje da se gasi.

"A onda je muškarac spreman da pruži sve od sebe ne bli vratio tu svoju ljubav, međutim kasno je, ona to ne želi jednostavno želi da ode od njega. Muškarac pokušava na sve moguće načine da sredi stvar, nudi sve što ima samo da bi ostao sa njom. Pošto ne uspijeva u tome, biva ostavljen u bolu, patnji i suzama, što ga dovodi do ludila i pogubljenosti, pa se tješi alkoholom i pomišlja na najgore", detaljno je objasnio reper.

Muziku za "Dušu i tijelo" potpisuje Story, a miks i mastering Mihailo Radonjić u čijem studiju je i snimana pjesma. Kaver je radio Marko Bulatović.

"Nadam se da će se pjesma dopasti ljudima i da će uživati dok je budu slušali. Naši dalji projekti i planovi nisu više bazirani na albumima, već na singlovima koji će postepeno izlaziti na našem YouTube kanalu. Biće takođe modernijeg i komercijalnijeg zvuka i pratiće trendove, naravno na naš način. Neke od singlova ćemo vjerovatno ekranizovati, ali o tom potom", zaključio je razgovor Strašilo.

On i Story zajednički debi album "Davanje po turinu" objavili su 2015, a lani je pomenuti "Predrag" izašao za srpsku etiketu Unija. U međuvremenu, 2016. Story je objavio i solo album bez "Natege".

Bonus video: