Singl Bradr Harija: Priča za koju region nije spreman

“Trep koji radim bih nazvao vodećim u regionu jer tek kreće priča za koju nisu spremni. Crnogorsku rep scenu? Koju scenu?”
2036 pregleda 1 komentar(a)
Bradr Hari, Foto: Privatna arhiva
Bradr Hari, Foto: Privatna arhiva

Pljevaljski reper Bradr Hari objavio je singl Hasl 745, u kojem mu gostuje polovina Džej Džej Okoče Stru Kamata.

“Sa njim se upoznajem u Titogradu prošle godine gdje smo se skontali i odlučili da kanališemo svu tu zajedničku energiju u ovaj vanvremenski benger. Naravno da nastavljamo saradnju, čak štaviše planiramo zajednički EP ove godine”, kazao je Haris Haračić (Bradr Hari).

On je kazao da se hip hopom bavi od 2007, kada je snimio svoju prvu pjesmu:

“Pored toga što je rep prva ljubav, u to vrijeme me privlačila sloboda govora, koja je bila znatno veća u odnosu na druge muzičke žanrove, za razliku od muzike danas, gdje baš svako može da kaže šta god hoće. Do sad imam masu traka izbačenih na YouTube, ne znam im više ni broj. Uglavnom album ‘’2028’’ (snimljen 2017. u Rebellion studiju) je pri kraju, ostale su još dvije-tri trake koje čekaju da budu izbačene. Trenutno pjesme sa albuma možete čuti na YouTube servisu, na Jet Set Recordz etiketi, čiji sam član, ujedno i osnivač sa kolegom Dušanom Čarkićem aka Polo čare”.

Najavljujući da će uskoro objaviti i trake sa Lightom (Elitna ekipa) i Goldijem (CSS), Kaizeom i Panikom (Osmica), Povlom i još nekoliko kolega, on je odgovorio na pitanja kako bi opisao rep kojim se bavi i kako vidi crnogorsku hip hop scenu.

“Trep koji radim bih nazvao vodećim u regionu jer tek kreće priča za koju nisu spremni. Crnogorsku rep scenu? Koju scenu?”, rekao je on.

Bonus video: