Zorica Kondža i Smoke Mardeljano na Bedem festu

Kondža, koja je dobitnica brojnih priznanja, je sa grupom Stijene snimila četiri albuma da bi nakon toga nastavila samostalnu karijeru
147 pregleda 0 komentar(a)
Zorica Kondža, Foto: Facebook
Zorica Kondža, Foto: Facebook
Ažurirano: 24.03.2018. 14:59h

Zorica Kondža i Smoke Mardeljano su nova imena nikšićog Bedem festa koji će se odrzati od 3.do 5. avgusta pod sloganom Tvoj grad.

Publika će splitsku divu koja iza sebe ima karijeru dugu četiri decenije i srpskog hip hopera imati priliku da na staroj tvrđavi sluša 5.avgusta.

Kondža, koja je dobitnica brojnih priznanja, je sa grupom Stijene snimila četiri albuma da bi nakon toga nastavila samostalnu karijeru.

9625 je kažnjenički broj Miloša Stojanovića u Vaspitno popravnom domu u Kruševcu, poznatijem kao Sivi Dom. Miloš danas nastupa širom Balkana pod imenom Smoke Mardeljano i jedan je od najcjenjenijih underground hip hop izvođaca iz Srbije.

Organizatori Bedem festa, devetog po redu, ranije su najavili da će ovogodišnje izdanje festivala biti najbolje do sada i da će, po staroj dobroj navici, za svakoga biti po nešto. Sudeći prema do sada najavljenim izvođačima ispuniće obećanje. Ranije su već najavili da će prve večeri festivala, 3.avgusta, nastupiti jedan od najharizmatičnijih pjevaca regiona, Massimo Savić, dok će 4.avgusta nastupiti Beogradski sindikat i Nipplepeople

Bonus video: