PROMOVISALI I NOVI ALBUM

"Ničim izazvan" napunio Veliku salu KIC-a Budo Tomović

“Mi smo našim nastupom u Podgorici oduševljeni, kako i publikom tako i nama samima. Podgorica do sada nikad nije razočarala ni blizu, ali sad smo se stvarno oduševili"
1147 pregleda 0 komentar(a)
Sa nastupa u Podgorici, Foto: Filip Roganović
Sa nastupa u Podgorici, Foto: Filip Roganović

Bend Ničim izazvan već odavno je uspio da osvoji publiku u glavnom gradu Crne Gore, što potvrđuje i puna Velika sala KIC-a Budo Tomović gdje je sinoć nastupio. Već od prve pjesme “Dalijev brk” kojom je započet koncert, mnogi su odlučili da plešući isprate popularne numere.

“Mi smo našim nastupom u Podgorici oduševljeni, kako i publikom tako i nama samima. Podgorica do sada nikad nije razočarala ni blizu, ali sad smo se stvarno oduševili. Prelijep je bio prostor, odlična energija, želim da se zahvalim organizatorima, kao i svim ljudima koji su došli. Veoma je lijepo svirati u prepunoj sali i takvoj atmosferi”, prokomentarisao je za Vijesti Bojan Gluvajić, jedan od frontmena grupe.

Pred podgoričkom publikom preksinoć je svirao izmijenjeni sastav, pa su pored Gluvajića i Borisa Bakalova koji su idejni tvorci grupe, bili stalni članovi Mane Gluvajić - bas, Nemanja Vujović - akustična gitara i Nikola Petrović - trombon, te pojačanja Katarina Stanimirović - violina, Borislav Kuga - klavijatura, Vladimir Ćopić - bubnjar i Luka Kalezić - trubač.

Koncert u Podgorici iskoristili su da prezentuju i numere sa nedavno objavljenog albuma "Aurora", a od novih pjesama publika je najbolje reagovala na naslovni singl "Pusti ljubav", koji su svirali dva puta.

Galerija

Preporučujemo za Vas