POPULARNI HRVATSKI MUZIČAR U JUNU U PODGORICI

Boris Štok na City Groove festivalu

To će biti njegovo prvo predstavljanje publici u Crnoj Gori, a publika će imati priliku da uživo čuje hitove sa solo projekta "Ispod kože"
506 pregleda 0 komentar(a)
Štok, Foto: Vanja Tataj
Štok, Foto: Vanja Tataj

Dobitnik Porina za najbolji album alternativne muzike, popularni hrvatski muzičar Boris Štok gostovaće krajem juna u Podgorici. On je na Facebooku potvrdio da će 22. ili 23. juna biti jedan od izvođača festivala City Groove, iako se ovim povodom organizatori još nijesu oglasili.

Ovo će biti njegovo prvo predstavljanje publici u Crnoj Gori, a publika će imati priliku da uživo čuje hitove sa solo projekta "Ispod kože".

Nekadašnji frontmen riječkog sastava "Quassar" ovih dana započinje snimanje spota za pjesmu “Samo trag”, koja će kao novi singl svjetlo dana ugledati tokom maja.

“Pjesma 'Samo trag' znači početak novog ciklusa i jedan novi zvuk kojem se okrećem radeći na novom albumu. Želio sam ubaciti malo elemenata gospela, timpane, moderne produkcije, drugačije zapjevati, ali svakako zadržati senzibilitet i autorski prepoznatljiv potpis”, kazao je muzičar.