Selin Dion sprema novi album

Pjevačica je kazala da je nedavno bila i više nego motivisana da se vrati pred publiku i stvara novu muziku, po prvi put od smrti supruga i menadžera Renea Angelila, 2016. godine.
320 pregleda 0 komentar(a)
Selin Dion, Foto: Richard Shotwell/AP Shotwell
Selin Dion, Foto: Richard Shotwell/AP Shotwell

Čuvena pjevačica Selin Dion uskoro će završiti sa svojim nastupima u Las Vegasu, ali na radost fanova ne staje sa radom, s obzirom na to da će uskoro objaviti novi album, a planira i svjetsku turneju, piše Fox News portal.

Kako je najavila, Dion će turneju početi koncertom u Kvebeku, 18. septembra ove godine, a zatim će nastupati u više od 50 gradova, među kojima su i Majami, Los Anđeles, Montreal, Čikago i Bruklin.

Ova 51-godišnja pjevačica najavljuje i novi 12. studijski album koji će nositi naziv „Courage“, a koji će se u prodaji naći u novembru.

„Ponovo ću biti Selin koju znate. Selin u 51. godini. Selin sa producentima i autorima sa kojima je i ranije radila, ali i sa novim muzičarima. Zvuk će biti malo drugačiji, jer se i sama muzika mijenja. Ali uvijek ću ostati ono što jesam“, poručila je muzička zvijezda.

Vijest o novom albumu podijelila je na posebnom događaju u Ace hotelu u Los Anđelesu, gdje je izvela numere „I’m Alive“ i kultnu pjesmu „My Heart Will Go On“ iz filma „Titanik“.

Više puta nagrađivana Gremijem, pjevačica je kazala da je nedavno bila i više nego motivisana da se vrati pred publiku i stvara novu muziku, po prvi put od smrti supruga i menadžera Renea Angelila, 2016. godine.

„Osjećala sam se više balansirano, fokusirano i duhovno povezano tih dana“, pojasnila je ona.

Dion će u junu nakon 15 godina stalnih nastupa u Cezar Palati u Las Vegasu završiti tu etapu svoje karijere.

Iako je tokom tog perioda imala turneje, ovo će biti prvi put da nastupa u Sjevernoj Americi od 2009. godine kada je održala „Taking Chances“ turneju.

Vegas, gdje je bila rezident, nazivala je svojim drugim domom, ali sada je kaže spremna na novu avanturu.

Ipak, Dion je istakla da fanovi koji budu došli na neki od njenih koncerata u okviru turneje, ne treba da očekuju klasičan šou kakav je imala u Vegasu.

„Trebalo je da nastupam u Cezar Palati svega nekoliko mjeseci, a 16 godina kasnije sam krenula dalje i sada sam na putu i pripremam novi album. Nikada se nisam osjećala jače nego sada. Pronašla sam strast, dobar tim, sve je pod kontrolom. Srećna sam“, poručila je pjevačica.

Bonus video: