Barski studio "Bubulj" dobio nagradu u Indiji

Iz “Bubulja” su “Vijestima” rekli da su ponosni na ovo priznanje, jer se na ovom renomiranom indijskom festivalu nadmeću ostvarenja sa svih strana svijeta, i to u dvadesetak žanrova
425 pregleda 0 komentar(a)
Plakat spota, Foto: Bubulj
Plakat spota, Foto: Bubulj

Barska “fabrika spotova”, produkcija “Bubulj”, dobila je do sada najveće priznanje, i to u Indiji. Njihov spot za numeru “I Won’t Give Up” Milene Lainović, u režiji Dejana Senića i Branka Maljevića, proglašen je za najbolji u kategoriji “Best Music Video” festivala Crown Wood International Film Festival za mjesece mart-april. Ovaj video spot je inače ove godine bio u finalu“European Cinematography AWARDS” festivala u kategoriji muzički video.

Iz “Bubulja” su “Vijestima” rekli da su ponosni na ovo priznanje, jer se na ovom renomiranom indijskom festivalu nadmeću ostvarenja sa svih strana svijeta, i to u dvadesetak žanrova. “Bubulj” je inače na ovom festivalu sada u konkurenciji i za titulu najboljeg videa godine, uz ostalih pet pobjednika dvomnjesečnih žiriranja, a konačnu odluku žiri će objaviti krajem ove godine na svečanosti u Kalkuti.

Pop pjevačica Milena Lainović, rođena Podgoričanka, godinama živi i radi u Londonu, a spot je sa ekipom “Bubulja” snimila u oktobru prošle godine, na lokacijama Golo brdo kod Sutomora, kestenova šuma u Ostrosu i na Crnom jezeru na Durmitoru.

Bonus video: