Zbrka fest najavio još izvođača: Stižu Niggor, Esid radio i Luop-Garou

Na festivalu će, u revijalnom dijelu, nastupiti i ranije najavljeni “Riblja čorba”, “Mortal kombat”, “Silente”, “SevdahBaby”, “Iskaz” i drugi
413 pregleda 0 komentar(a)
Niggor, Foto: Privtana arhiva
Niggor, Foto: Privtana arhiva

U okviru prvog izdanja Zbrka festa, koji se 1. i 2. maja održava na Glavi Zete, nastupiće i podgorički metalci “Esid radio”, beogradski bluz sastav “Loup-Garou” i Igor Lazović Niggor, koji će publiku zabavljati kao DJ, saopštili su organizatori.

“Oduševljeni sto smo što smo dobili priliku da nastupimo u revijalnom dijelu festivala sa mnogim regionalnim izvođačima od kojih smo učili svoje prve rokerske korake. Nadamo se dobrom provodu i lijepom druženju kao i promovisanju našeg materijala”, kazali su iz grupe “Esid radio”.

Iz benda “Loup-Garou”, posebno su pohvalili to što je Zbrka fest usmjeren prvenstveno na mlade izvođače u okviru takmičarskog dijela.

“Promocija stvaralaštva i podrška mladima je danas, više nego ikad potrebna kao ohrabrenje autorima i kao način da budu prisutni u, nažalost, limitiranom kulturnom prostoru na početku njihovog djelanja - baš kada im je to najpotrebnije. Srećom, zahvaljujući entuzijastima poput Zbrka fest tima, autorska muzika je našla svoju ‘sigurnu kuću’”, poručuju muzičari iz sastava “Loup-Garou”.

“Sa druge strane, internacionalni karakter festivala otvara vrata za razvoj kulture i turizma, promovišući vrijednosti koje čine ono najbolje u ljudima. Zahvaljujemo se Zbrka festu na ukazanoj časti i učešču u revijalnom programu festivala muzike i prirode i na prilici da budemo sa vama od početka građenja jedne lijepe tradicije”, dodali su oni.

Na festivalu će, u revijalnom dijelu, nastupiti i ranije najavljeni “Riblja čorba”, “Mortal kombat”, “Silente”, “SevdahBaby”, “Iskaz” i drugi.

Osim onlajn, karte po cijeni od sedam eura mogu se kupiti u kafe barovima “Propaganda” i “Floyd” u Nikšiću, “Obala” u Danilovgradu i “Irski pab” i “Kajman” u Podgorici.

Bonus video: