Parampaščad snimili spoz za "Dan kad biće sve u redu"

Sastav “Parampaščad”, koji će 21. maja nastupiti u Kotoru, spotom će najaviti svoj prvi album
673 pregleda 0 komentar(a)
Parampaščad, snimanje spota za "Dan kad biće sve u redu", Foto: Mediatag
Parampaščad, snimanje spota za "Dan kad biće sve u redu", Foto: Mediatag
Ažurirano: 23.04.2019. 18:15h

Crnogorski bend “Parampaščad” uskoro će objaviti spot za pjesmu “Dan kad biće sve u redu” i njim najaviti album, a o utiscima sa snimanja za “Vijesti” je pričao gitarista, Ivan Ivanović.

On je kazao da će publika čuti pjesmu istovremeno kad i spot, za čije snimanje su bili zadužen Ivan Mandić i Nebojša Medo Perković.

“Kada će video biti gotov ne zavisi od nas, materijal je snimljen, proces montaže sada ide, a koliko će trajati zavisi od momaka iz Mediataga koji su radili spot, ali nadamo se da će biti gotov u narednih mjesec dana. To je neki rok”, poručio je on.

Kako kaže, premijera spota će biti na Internetu.

“Vjerovatno YouTube za početak, a onda ćemo ga dostaviti televizijama, pa ko bude želio može da pusti”, objašnjava Ivanović, a zatim otkriva da je spot sniman na lokacijama Spuža i Pričelja, na putu ka Radovču, odnosno u prirodi.

“Stvarno je bilo pozitivno, ovo nam je prvi zajednički spot, pa je bilo dosta pozitivne energije. Dosta smo se igrali i zezali, spot će biti veseo i apstraktan, pa bi trebalo da i konačan proizvod bude dobar”, prenio je utiske muzičar.

Na pitanje da li je “sve bilo u redu”, s obzirom na to da se na fotografijama sa snimanja vidi i ambulantno vozilo, Ivanović je kazao:

“To je upravo bila ta parodija koju smo željeli da dočaramo, da se sa ambulantnim kolima dokazuje da će na kraju sve biti u redu, kao što pjesma i govori”.

U međuvremenu, članovi sastava “Parampaščad” koji pored Ivanovića, čine i Momčilo Radulović (bas), Marko Milonjić(bubnjevi) i Stefan Pantović (gitara) rade na albumu, čije je snimanje omela i krađa opreme iz studija, prošle godine.

“Radi se naravno, album je u prosecu snimanja, pri kraju je da tako kažem 80 odsto, treba da se odrade još neke sitnice što se tiče produkcije, još neke stvari da se snime. Ovaj spot će zapravo biti i najava albuma, čekamo da vidimo šta će biti sa izdavačem, kako će to biti plasirao. Još uvijek nismo sigurni, ali u pregovorima smo i vidjećemo kako će to na kraju izgledati”, kazao je on. Ivanović kaže da su se oporavili od gubitka opreme, zbog koje je trpjelo i snimanje u studiju i rad na novom materijalu.

“Jesmo, morali smo. Tu nema puno izbora. To je tako i ide se dalje, nema tu puno filozofije”, zaključuje on. Kada su u pitanju nastupi i promocija nove pjesme, kotorska publika uskoro će čuti “Parampaščad” u svom gradu.

“Ono što trenutno mogu da najavim je da ćemo 21. maja biti na Kotor May Rock festivalu. Te noći ćemo svirati sa Straight Mickey and the Boyz, bendom iz Beograda i Rambom Amadeusom”, nagovijestio je Ivanović.

Bonus video: