Radio Katakomba u punom sastavu nastupa u Budvi

Tradicionalni nastup budvanskih repera na trgu između crkava u Starom gradu 2. maja
581 pregleda 0 komentar(a)
Radio Katakomba, Foto: Aleksandar Aleksić
Radio Katakomba, Foto: Aleksandar Aleksić

Budvanski hip hop kolektiv Radio Katakomba nastupiće 2. maja na trgu između crkava u Starom gradu u Budvi, sa početkom od 22 sata, a moćiće da prisustvuju svi zainteresovani. Koncert se održava u sklopu prvomajskih karnevalskih svečanosti, a iz pomenutog kolektiva najavili su i goste na koncertu.

“Ovo je već tradicionalni šoukejs na budvanskom karnevalu u organizaciji Feštađuna i Turističke organizacije Budva. Pozvali smo sve ljude koji su trenutno u Budvi, a bave se hip hopom da zajedno napravimo jedno lijepo majsko druženje. Gosti su Prefix i Stato i izvešće svoje nove pjesme. Jollanda, koji inače živi u Beogradu, je igrom slučaja u Budvi tako da ćemo biti u punom sastavu, a naravno tu smo Dobbla i ja”, najavio je za “Vijesti” Nemanja Đorđević poznatiji kao Necke, jedan od osnivača Radija Katakomba i takođe član krosover sastava Mazzom u fugazzu.

Reper je dodao da možda bude i još gostiju iznenađenja na koncertu, a otkrio je i što se može očekivati na nastupu.

“Svi imamo dosta zajedničkih projekata i pjesama, tako da će biti izuzetno zabavno podsjetiti se nekih starih pjesama, kao i promovisati novi materijal”, kazao je reper koji je nedavno objavio drugi dio svog albuma “Sve trupe...”.

Kaže da svi članovi kolektiva, svi oni koji će nastupati u četvrtak veče uveliko rade na novim materijalima koji će se uskoro moći čuti.

“Stato ima nove pjesme, ja sam takođe objavio novi materijal, kao i Dobbla sa posljednjim singlom tako da ima dosta toga novog da se čuje u našem lajv nastupu. Ja planiram da objavim još jednu pjesmu i time završim drugo poglavlje izdanja ‘Sve trupe moraju prekinuti strojev hod marširajući ovim mostom’. Sa Jollandom treba da snimim jednu zajedničku pjesmu i da tako nastavimo duh naše grupe Prvi na crti”, kazao je Necke, misleći na budvanski duo koji nije bio aktivan gotovo šest godina.

Bonus video: