GOVORILA O NAVODIMA O ZLOSTAVLJANJU DJECE

Madona stala u odbranu Majkla Džeksona: Nevin dok se ne dokaže suprotno

Pjevačicu pitali za mišljenje o navodima iz dokumentarca "Leaving Neverland"
932 pregleda 0 komentar(a)
Madona, Foto: Reuters
Madona, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.05.2019. 10:56h

Kraljica pop muzike, Madona, stala je u odbranu Majkla Džeksona koji je u proteklom periodu opet u žiži javnosti zbog navoda o seksualnom zlostavljanju djece, rekavši da su "ljudi nevini dok se ne dokaže njihova krivica".

Madona, koja je svoju planetarnu popularnost postigla kada i Džekson, tokom 80-ih godina prošlog vijeka, bila je pitana za mišljenje o navodima iz dokumentarca "Leaving Neverland".

U ovom filmu navodne žrtve Džejms Sejfčak i Vejd Robson kategorično tvrde da ih je preminuli pop muzičar seksualno zlostavljao dok su bili djeca.

Madona, koja će objaviti svoj 14. studijski album "Madame X" u junu, rekla je novinarima magazina "Vog" da nije gledala sporni dokumentarac, ali je takođe istakla kako je i ona iskusila lažne optužbe te je istakla kako je u više navrata bila žrtva kleveta.

"Nemam mentalitet osobe koja nekoga neosnovano optužuje. Stoga, u mom sistemu vrijednosti osoba je nevina sve dok se ne dokaže krivica", kazala je Madona, prenosi Skaj njuz.

Džekson, koji je preminuo 2009. godine u 51. godini, negirao je tvrdnje o umiješanosti u seksualno zlostavljanje maloljetnih dječaka, a 2005. je oslobođen optužbi.

Preporučujemo za Vas