Rundek, Senidah i zvijezde kuće Bassivity na Sea Dance festivalu

Šesti Sea Dance biće održan od 30. avgusta do 1. septembra u Buljarici
805 pregleda 0 komentar(a)
Rundek, Foto: Sea Dance
Rundek, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 09.05.2019. 12:58h

Darko Rundek sa svojim sastavom "Ekipa" nastupiće na ovogodišnjem Sea Dance festivalu, saopštili su organizatori.

Svoj nastup na ovogodišnjem izdanju festivala, dodaje se, potvrdila je i balkanska muzička senzacija Senidah, Slovenka crnogorskog porijekla, koja se, kako navode organizatori, svrstava u red najtraženijih izvođača

U Buljarici će, kako je saopšteno, nastupiti i udarne zvijezde prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity.

"Biće to svojevrsni hip-hop festival u festivalu sa najslušanijim domaćim rap hitovima koji u zbiru premašuju i stotinu miliona YouTube pregleda. Uz Senidu, na listi su i legende zagrebačkog trepa u nevjerovatnoj ekspanziji ove godine Kuku$, regionalni trap guru Fox direktno zaslužan za popularizaciju novog hip-hop talasa na Balkanu, baš kao i Surreal, jedan od najpopularnijih izvođača na regionalnoj rep sceni prepoznatljiv po neposrednom i originalnom stavu. Sa njima stižu i popularni hip-hop kolektivi Hazze i novosadski Bekfleš, poznati po sjajnim nastupima uživo", saopšteili su organizatori.

Šesti Sea Dance biće održan od 30. avgusta do 1. septembra u Buljarici.

"Najava da će najuspješniji muzički producent 21. vijeka David Guetta predvoditi program do sada najjačeg izdanja Sea Dance-a, zajedno sa vodećim njemačkim DJ i producentom Robin Schulzom, kao i francuskim hit duom Ofenbach izazvala je nezapamćeno interesovanje za ovogodišnji festival, koji će prema prvim najavama posjetiti publika iz preko 30 različitih zemalja, pa se pored najavljenog najjačeg programa dosad, očekuje da će šesto po redu izdanje Sea Dance-a biti i najinternacionalnije. Nova iznenađenja i velika imena koja će nastupiti na ovogodišnjem festivalu biće objavljena uskoro", navode organizatori.

Nestaju ulaznice po promo cijeni od 24.99 eura

"Sve brže nestaje serija Sea Dance ulaznica koja za samo 24.99 eura donosi sva tri festivalska dana, što predstavlja čak 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu. U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, a prodaju se u GIGSTIX mreži na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. U prodaji su i mjesta u festivalskom kampu što posjetiocima donosi gotovo nedjelju dana na obali mora po cijeni od samo 25 eura po osobi. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne druge opcije za smještaj i prevoz"; stoji u saopštenju organiazora.

Bonus video: