Spektakl u Barseloni: Pogledajte ko nastupa na ovogodišnjem Sonar festivalu

Sonar će na binama po cijeloj katalonskoj prijestonici izvesti pred mnogobrojne posjetioce sam vrh muzičke svjetske elite
858 pregleda 0 komentar(a)
Sonar festival 2019, Foto: Sonar festival
Sonar festival 2019, Foto: Sonar festival

Sonar festival, muzički spektakl koji se održava već više od četvrt vijeka, održaće se od 17. do 20. jula u Barseloni.

Sonar će na binama po cijeloj katalonskoj prijestonici izvesti pred mnogobrojne posjetioce sam vrh muzičke svjetske elite, pa će na festivalu i ove godine učestvovati mnogi poznati muzičari svijeta kao što su:

A$AP Rocky, Skepta, Four Tet, DJ Seinfeld, Daphni, Underworld, Red Axes, Mall Grab, Arca, DJ Koze, Erol Alkan, Kaytranada, Vince Staples, Holly Herndon, Daniel Avery, Peggy Gou, Palms Trax, kao i Disclosure koji će otkriti novi DJ show na festivalu.

Sonar ima poseban dio koji se bavi savremenim tehnologijama u kreativnim industrijama - Sonar +D. Sonar by Day će i ove godine imati raznovrsan program koji kombinuje različite edukativne laboratorije gdje će učesnici moći da razvijaju ideje i instrumente za bolje povezivanje između kreativnih umjetnosti, biznisa, tehnologije i inovacija.

Snar će se takođe održati po treći put u nizu u Istanbulu, a od ove festivalske sezone biće po prvi put organizovan i jedan festival u glavnom gradu Meksika. Do sada je u nekoliko navrata festival bio prezentovan i na posebnim izdanjima u Rejkjaviku, Hongkongu, Bogoti, Buenos Ajresu i drugim gradovima širom svijeta.

Pogledajte dolje koji će još umjetnici nastupiti na ovom Sonar Barcelona 2019 festivalu:

Bonus video: