Fatboy Slim i druge zvijezde u Budvi

Oni će nastupiti u okviru “Superstar Wednesday” i “Friday Madness” programa tokom jula i avgusta
2105 pregleda 0 komentar(a)
Fatboy Slim, Foto: Filip Roganović
Fatboy Slim, Foto: Filip Roganović

Niz poznatih inostranih DJ-eva, među kojima su i svjetske zvijezde kao Fatboy Slim i Fedde Le Grand, nastupiće u okviru “Superstar Wednesday” i “Friday Madness” programa tokom jula i avgusta u “Top Hillu” u Budvi, saopšteno je iz ove diskoteke.

Tako je oktriveno da će 12. jula nastupiti Mattn, 17. Daddys Groove, 19. Juicy M, dok 24. publiku očekuje gostovanje jedne od najvećih britanskih DJ zvijezda Fatboy Slima, koji je posljednjih godina postao čest posjetilac u Crnoj Gori. Quintino će nastupiti 26. jula, dok dolazi Dannic 31. Sick Intividuals gostuje 2. avgusta, slijedi 7. Clapton, a 9. još jedno dobro poznato lice crnogorskoj publici Tom Staar. Nju će 14. avgusta zabavljati Kungs, 16. stiže Zonderling, 21. već pomenuti Fedde Le Grand, a za sam kraj programa 23. avgusta najavljen je gost iznenađenja.

Na istom mjestu biće ugošćeni i domaći, kao i DJ-evi iz okruženja, u okviru programa “We Own This Town”, “New Entertainment Party” i “Budva Never Sleeps”, a zasad su najavljeni Lady Dee, Divolly and Markward, DJ Groover, Wise D & Kobe, DJ Lo, DJ Nigel, Marko Milovanović i drugi, mada nisu još otkriveni i datumi kad će nastupiti.

Bonus video: