Vill&Vash otvaraju City Groove festival

Večeras na Stadionu malih sportova nastupaju i Jude iz Italije i njemački DJ i producent Kurd Maverik
1053 pregleda 0 komentar(a)
Duo Vill&Vash, Foto: Filip Roganović
Duo Vill&Vash, Foto: Filip Roganović

Prvo veče petog izdanja City Groove festivala večeras će na Stadionu malih sportova u Podgorici otvoriti crnogorski duo Vill&Vash, nakon kojih će nastupiti Jude&Frank iz Italije i njemački DJ i producent Kurd Maverik.

"Očekivanja su velika, jer je ovo ozbiljan festival, ali opet sve zavisi od toga koliko će ljudi biti na našem nastupu, ali imamo malo veća očekivanja. Što se tiče treme, nemam je, prije bih rekao da je to uzbuđenje, jer se stvarno se radujemo i jedva čekamo da se popnemo na binu i počnemo da radimo", kazao je Adnan Ademović na konferenciji za medije održanoj danas u hotelu Ramada.

Sa njim se složio i Novak Radulović koji čini drugu polovinu Will&Wash sastava.

Njih dvojica ističu i da im je veliko zadovoljstvo što imaju priliku da nastupe u svom gradu, pred domaćom publikom.

"Velika nam je čast što nastupamo u našem gradu i što nam je City Groove pružio ovu priliku da sarađujemo i radimo na istoj bini sa svjetski poznatim izvođačima", poručio je Radulović, a sličan odgovor daje i Ademović.

"Počastvovani smo ovom prilikom, jer dijeliti DJ pult sa ovakvim imenima je stvarno nevjerovatno", priznaje on.

Italijanski DJ i producent koji stoji iza Jule&Frank, takođe je prisustvovao konferenciji za medije, a na početku je istakao da mu je veoma drago što je dobio priliku da se predstavi crnogorskoj publici.

"Čuo sam dosta toga o ovom festivalu i da je u pitanju jedan od najboljih dens događaja u vašoj zemlji. Kao što sam vidio po izvođačima koji su nastupali prošlih godina, velika je čast biti na festivalu koji je ugostio svjetska imena elektronske scene. Nadam se da će večeras biti dobra žurka", poručio je on nekoliko sati prije svog nastupa.

Prisutnima se ispred Ramade koja je jedan od partnera podgoričkog festivala, obratila i Ivana Gajović, PR menadžer hotela.

"Po peti put podržavamo City Groove festival i zaista se radujemo saradnji. Kao odgovorna kompanija smatramo da podržati kulturne manifestacije u gradu je od posebnog značaja, jer na taj način muzikom i kulturom sve barijere nestaju, a naš grad je prepoznatljiviji i vidljiviji svima".

Sjutra će na Stadionu malih sportova nastupiti Zoster, Letu štuke i Prljavo kazalište.

Bonus video: