Otvorena koncertna sezona u Budvi

Već 27. juna, na istom mjestu nastupiće regionalna zvijezda Kaliopi za čiji nastup vlada veliko interesovanje, što i ne čudi ako se zna, da je ova umjetnica poznata po spektakularnim koncertima i posebnoj energiji koju prenosi na publiku
679 pregleda 0 komentar(a)
MOSTAR SEVDAH REUNION, Foto: Vuk Lajović
MOSTAR SEVDAH REUNION, Foto: Vuk Lajović

Koncertom grupe “Mostar Sevdah Reunion” otvorena je koncertna sezona na gornjoj terasi hotela Mogren.

Publika je imala priliku da uživa u izvrsnom programu i šarenolikom repertoaru majstora sevdaha i sevdalinki koji su dotakli srce i dušu. Podsjećamo, najveća državna hotelska kompanija Hotelska grupa “Budvanska rivijera” ovim koncertom je otvorili ljetnju koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogrena.

Već 27. juna, na istom mjestu nastupiće regionalna zvijezda Kaliopi za čiji nastup vlada veliko interesovanje, što i ne čudi ako se zna, da je ova umjetnica poznata po spektakularnim koncertima i posebnoj energiji koju prenosi na publiku.

Prvi put u Crnoj Gori nakon dužeg vremena, 4. jula nastupiće Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske i regionalne muzičke scene. Vrhunac muzičke karijere, Jasna je postigla sredinom osamdesetih godina, a pjesmom “Skitnica” ostavila neizbrisiv trag i našla se među velikanima muzičke scene zajedno sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Biserom Veletanlić, Zoricom Kondžom. Nakon toga, 18. jula koncert će održati ženska vokalna grupa “The Frajle”. Četiri sjajne dame koje čine ovu novosadsku grupu, svaki put iznova osvajaju publiku svojim šarmantnim nastupima, izuzetnim vokalima i upečatljivom kostimografijom.

“Koncerti će se održavati svakog četvrtka, a svim našim gostima koji odluče da u predstojećim ljetnjim noćima uživaju u odličnoj muzici i izuzetnoj gastronomskoj ponudi hotela Mogren i pop up restorana ‘Makarul’, obećavamo autentičan ugođaj koji neće doživjeti ni na jednom drugom mjestu u Crnoj Gori”, poručili su iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

Bonus video: