Demo sastavi otvaraju Zbrka fest

Poznata satnica festivala, organizovan prevoz iz Nikšića i Podgorice
938 pregleda 1 komentar(a)
Zbrka fest 5. i 6. jula
Zbrka fest 5. i 6. jula

Organizatori prvog Zbrka festa, koji će se 5. i 6. jula održati na Glavi Zete, objavili su i raspored nastupa demo bendova u takmičarskom dijelu, pa će “led probiti” sastav Inkvizicija, nakon kojeg će se publici predstaviti i Sanitarium, Dead Man`s Bells, Bonecarver, Volt pop, Štrajk mozga, MultiCultus, Epilepsija zvuka, Sound floor, Srđine strijele, Crossover, Eastock, Winged, Bajpas, Sedmo nebo i Sestra.

“Redosljed takmičarskih bendova određen je žrijebom i tim redom će bendovi i nastupati. Ovim redosljedom će bendovi biti navedeni i na glasačkim listićima i redni brojevi se neće mijenjati ni u slučaju otkazivanja nekog benda. Na našem festivalu aktivnu ulogu ima upravo publika, te pozivamo ljubitelje autorske muzike da u što većem broju dođu i podrži mlade bendove”, poručili su organizatori.

Prve večeri od 19 sati će se predstavljati svi takmičarski bendovi, a 6. jula u isto vrijeme na bini će se naći finalisti.

U petak veče, nakon demo bendova u revijalnom dijelu će nastupiti Esid radio (21 sat), Silente (21.30), Riblja čorba (23) i Goblini (1 sat iza ponoći), a dan kasnije Bubnjivi & psi (20), Punkreas (20.45), Loup – Garou (21.30), ČBS (22), Iskaz (23), THCF (ponoć) i Brat (1 sat ujutru).

Karte po cijeni od sedam eura za jedan dan, odosno deset za obije večeri mogu se kupiti u kafe baru Propaganda (Nikšić), kafeu Obala (Danilovgrad) i Irski pab (Podgorica).

Organizatori Zbrka festa obezbijedili su i prevoz na svakih pola sata od 18 do 21 sat, i to od parkinga autobuske stanice u ulici Gojka Garčevića u Nikšiću, pumpe CMS Petrol u City kvartu u Podgorici i autobuskog stajališta na kružnom toku u Danilovgradu.

Povratak autobusa za sva tri grada počeće po završetku programa, a cijena karte u jednom pravcu je 1,5 euro.

Bonus video: