MONTENEGRO SUN REGGAE FESTIVAL

Del Arno bend privukao najviše publike

Organizatori manifestacije istakli zadovoljstvo kada su u pitanju nastupi, ali i posjećenost
986 pregleda 0 komentar(a)
Del Arno bend na Montenegro Sun Reggae festivalu, Foto: MSR
Del Arno bend na Montenegro Sun Reggae festivalu, Foto: MSR

Festival Montenegro Sun Reggae (MSR) završen je u nedjelju veče, a organizatori ove manifestacije istakli su zadovoljstvo kada su u pitanju nastupi, ali i posjećenost, iako nisu imali precizne podatke o brojnosti publike.

“Tokom protekla tri dana prošlo je dosta posjetilaca, pogotovo gostiju iz turističkog naselja. Fantastično osmo izdanje festivala regae muzike na bazenu Rondo u Budvi na Slovenskoj plaži, predivno mjesto koje je opet nakon mnogo godina uspavanosti probudilo neka dešavanja i podsjetilo da bazen Rondo i dalje nosi ime za baš ovakve koncerte i dešavanja u gradu”, poručili su organizatori.

“Svi nastupi su bili posjećeni, no kao što znamo Del Arno Band je ove godine privukao malo više publike. Kultni rege bend koji radi preko 30 godina je bio samo početni magnet za privlačenje ljudi što je nastavljeno sa sjutrašnjim danom sa Hornsman Kojotom i ostalim učesnicima”, nastavlja se u saopštenju.

“U proteklih sedam godina koliko postoji festival prošlo je preko dvije stotine grupa sa preko 800 učesnika što sa Jamajke, Poljske i drugih zemalja, a u budućnosti bismo voljeli da ih pozovemo da ponovo nastupe, kao i druge velike zvijezde ovog zvuka”, kažu organizatori.

“Sam ekskluzivitet je bio taj što smo nastupali na ovom predivnom mjestu. Želimo naravno da ovo postane tradicionalna priča na ovoj lokaciji i da proširimo program maksimalno na još dodatnih programa kao i na dnevna dešavanja gdje bi cijeli prostor imao cjelodnevni i večernji priogram”, istakao je direktor jedinog crnogorskog rege festivala Vinko Mihajlović.

Lijepe utiske imali su i izvođači ovog festivala.

“Ovo mjesto je odlično, kao i kompletna produkcija i mjesto koje odiše dobrom energijom. Ovo mjesto ima budućnost da se dovedu i velike rege zvijezde”, podijelio je utiske Tadiman, a slično je poručio i Hornsman Kojot.

“Na ovakvom mjestu još nisam bio. Obišao sam mnogo mjesta i pravio koncerte, ali ovo mi je ostavilo jak utisak i volio bih opet da ga posjetim u budućnosti”, poručio je muzičar, a prenose organizatori.

Festival su podržali Opština Budva, Turistička organizacija Budva, HG Budvanska rivijera, Morsko dobro i Vinarija Kutjevo.

Preporučujemo za Vas