David Guetta objavljuje tri ljetnja singla

U gusti raspored aktivnosti, Guetta je uvrstio i rad na novim pjesmama koje potpisuje sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji
194 pregleda 0 komentar(a)
Geta, Foto: Vianney Le Caer
Geta, Foto: Vianney Le Caer

David Guetta priprema velika iznenađenja za višemilionske fanove širom svijeta i to u vidu tri velike saradnje koje će realizovati u naredne tri nedjelje.

Čak i u 51. godini, francuski producent je nezaustavljiv - redovno obraduje novim hitom, posljednji u nizu je 'Stay' sa talentovanom Raye, a dobru kondiciju potvrđuje upravo na Ibici gdje realizuje seriju žurki pod nazivom 'Fa**ing I'm famous'.

U gusti raspored aktivnosti, Guetta je uvrstio i rad na novim pjesmama koje potpisuje sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji.

Prva od njih svjetlost dana će ugledati već u petak, 5. jula, a s obzirom na to da je u pitanju plod saradnje sa Dimitri Vegasom&Like Mikeom, Daddy Yankeejem, Natti Natashom i Afro Brosom suvišno je isticati veličinu numere.

Guetta će nam ubrzo nakon toga servirati novi hit i to nastao u kolaboraciji sa Martinom Solveigom, a nedugo zatim još jedan protkan majstorstvom Morten&Aloe Blacc.

Čak i ako niste fanovi ovih zvijezda, mora se priznati da se kuvaju veliki ljetnji hitovi koji obećavaju da će osvojiti i srca publike iz preko 30 zemalja koja će 1. septembra poželjeti dobrodošlicu Davidu Guetti na šestom Sea Dance festivalu. Ekipa, more, sunce uz Guettu i sjajan line up Sea Dance-a obećavaju odličnu završnicu ljeta. Ulaznice za sva tri festivalska dana se mogu naći po promo cijeni od samo 29.99 eura.

Bonus video: