North fest ove godine i na Žabljaku, nastupa bend Ničim izazvan

Ničim izavan nastupiće 13. jula u Kolašinu, a kompletan program festivala biće poznat do kraja sedmice
648 pregleda 0 komentar(a)
Ničim izazvan, Foto: Privatna arhiva
Ničim izazvan, Foto: Privatna arhiva

Pored Kolašina, ovogodišnji North fest biće održan i na Žabljaku. Organzatori kažu da su uložili velike napore da se i ovog ljeta manifestacija održi i zadrži u Kolašinu. Taj festival će ugostiti, između ostalog i bend Ničim izavan, jedan od najslušanijih u regionu.

"Kao što smo uvijek isticali, North fest je manifestavija pokrenuta u cilju promocije turističke ponude Kolašina i sjevera Crne Gore. Treća je godina kako ulažemo napore da se manifestacija održi. I pored mnogih otežavajućih okolnosti koje prate ovaj, ali vjerovatno i druge manifestacije koje se održavaju u Kolašinu, uspjeli smo da ljubiteljima dobrog zvuka omogućimo da čuju kvalitetne izvođače u Kolašinu. Ničim izavan nastupiće 13. jula u Kolašinu, a kompletan program festivala biće poznat do kraja sedmice", kazao je organziator Duško Gošnjić.

On objašnjava da je trud organizatora “da na sjeveru Crne Gore zaživi festival prepoznat od nekoliko opština. Tako je, kaže Gošnjić, izvjesno da će naredne godine North fest biti, pored Kolašina i Žabljaka, održan u bar još jednom gradu.

Bonus video: