Bisera Veletanlić i Who See na Bedem festu

Organizatori ističu da se posebno raduju što će na otvaranju festival biti prikazan film “Nebeska tema” čime su, kako vjeruju, obradovali brojne poštovaoce lika i djela Vlade Divljana.
982 pregleda 0 komentar(a)
Sa ranijeg izdanja Bedem festa, Foto: Miloš zvicer/bedem fest
Sa ranijeg izdanja Bedem festa, Foto: Miloš zvicer/bedem fest

Iako se deseti Bedem fest bliži organizatori još uvijek nijesu saopštili imena svih izvođača već uz najavu novih poručuju da publiku očekuje još izvođača. Bisera Veletanlić, koja je na Bedem festu nastupila prije dvije godine, ponovo će imati koncert na zidinama stare nikšićke tvrđave.

„Zasigurno jedna od najvećih mistika i najboljih ženskih vokala, dama bez kompromisa i dlake na jeziku, Bisera”, poručili su organizatori.

Who See će ove godine po prvi put nastupiti na Bedem festu, a organizatori ističu da se posebno raduju što će na otvaranju festival biti prikazan film “Nebeska tema” čime su, kako vjeruju, obradovali brojne poštovaoce lika i djela Vlade Divljana.

“Reakcije javnosti na ovogodišnji program Bedem festa su fenomenalne. Uskoro sve informacije o ulaznicama, prevozu i svim drugim bitnim informacijama”, poručili su organizatori.

Jubilarno, deseto izdanje ,,Bedem festa” biće održano od 2. do 4. Avgusta, a za sada su potvrđena imena Madam Piano, Svemirko, ,,Osma sila”, Dr Nele Karajlić, ,,Kanda Kodža i Nebojša”, ,,Partibrejkers”, Bojana Vunturišević, Igor Vince, Darko Rundek Đorđe Miljenović i Vlado Georgiev.

Bonus video: