Počinje Ljeto sa zvijezdama: Besplatna serija koncerata u Baru

Sjutra od 22 sata nastupaju Električni orgazam, Prti Bee Gee i Rudolf u okviru projekta “Party bus”
3492 pregleda 0 komentar(a)
Bar (ilustracija), Foto: Shutterstock
Bar (ilustracija), Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.07.2019. 20:31h

Pored standardnih promotivnih aktivnosti, Turistička organizacija Bari ovog ljeta upotpunjuje sezonsku ponudu opštine organizacijom ili podrškom različitih zabavnih man ifestacija koje po pravilu privlače veliku pažnju i mještana i turista.

Sjutra TO Bar otvara svoje 13. "Ljeto sa zvijezdama", seriju koncerata najvećih zvijezda regiona na šetalištu pored marine, na koje je ulaz slobodan. Sjutra od 22 sata nastupaju Električni orgazam, Prti Bee Gee i Rudolf u okviru projekta “Party bus”.

Prošlog vikenda, seriju ovakvih manifestacij aotvorile su regionalne “City games”, koje su na marini pobrale nepodijeljene simpatije mnogobrojnih gledalaca. Direktor TO Bar Emil Kukalj za “Vijesti” kaže da ovakvi programi imaju veliku ulogu u animiranju ljetnjih gostiju Bara, dopuni postojeće ponude i podizanju kvaliteta ukupnog barskog turističkog proizvoda.

"“City games” su prošle veoma uspješno, imale su veliku posjećenost i u svom premijernom izdanju u Baru izazvale su veliku pažnju Barana i turista. Kuriozitet je da smo imali sedam ekipa takmičara, iako pravila nalažu šest, baš zbog velikog interesovanja i samih takmičara. Osim toga, zvanična ekipa Bara, iako kao trećeplasirana nije imala to pravo, nastupiće u finalu “City games” u Budvi , na račun odlične organizacije manifestacije od strane TO Bar", kazao je Kukalj.

On je dodao da ovakvi zabavno-sportski programi privlače mlade i porodice sa djecom, koji spadaju u ključne grupa posjetilaca, zbog čega će razvoju ovakvih programa biti posvećena posebna pažnja “jer ih, kao nekadašnje Igre bez granica, svi rado gledaju”. TO Bar će podržati i skup ljubitelja oldtajmera koji će biti održan sjutra i prekosjutra,

"Njihov skup otvara vožnja učesnika Panoramskom rutom TO Bar “Između dvije čarobne obale” oko Rumije u subotu preko dana, a uveče će u ulici Vladimira Rolovića ispred ugostiteljskih lokala biti organizovan od 21sat koncert, čije su glavne zvijezde Ju grupa. Sljedeća zabavna manifestacija biće Šušanjska noč 14. jula, a Spičanska noć biće održana u Sutomoru krajem ljeta", zaključio je Kukalj.

Bonus video: