Dženan Lončarević nastupio u Baru

Narednog petka, u „Ljetu sa zvijezdama“ na istom mjestu gostuje „Tropico band“ a predgrupa je barski „Padrino band“
758 pregleda 0 komentar(a)
Sa konccerta, Foto: TO Bar
Sa konccerta, Foto: TO Bar
Ažurirano: 13.07.2019. 12:23h

Koncertna serija TO Bar "Ljeto sa zvijezdama" nastavljena je sinoć veoma posjećenim nastupom popularne regionalne pop zvijezde Dženana Ločarevića. Na šetalištu pored marine Lončarević je puna dva sata neprekidno nizao što svoje, što hitove drugih muzičkih zvijezda kao što su Željko Joksimović, Zdravko Čolić, Bijelo dugme, Aco Pejović i Merlin, i to bez sekunde pauze .

Reputaciju koncertne atrakcije upravo u ovakvim ambijentima, uz bend koji je na sceni bio precizan „kao švajcarski sat“, on je potvrdio i odličnim izvođenjem pjesama različitih žanrova, pri čemu ni u jednom trenutku nije gubio ni ritam, ni kontrolu publike u kojoj je najviše bilo mladih. A gledaoci su najviše reagovali upravo dok je svirao svoje hitove kao što su "Loša", "Cvete beli", "Kazino“, "Pitam te“, „Laufer“- pjevali su ih horski, dok su svaku od ovih pjesama skoro neprekidno snimali bez pretjerivanja stotinama mobilnih telefona.

Odličnu uvertiru za pravu ljetnju žurku pored marine dala je barska grupa „Beauty and the beast“ okupljenu oko pjevačice Tee Šufte, čiji je energičan nastup izazvao gromke aplauze, a specijalne gošće večeri bile su Anđa i Slađa, popularne sestre Janković iz Bara, koje su premijerno na sceni izvele svoj prvi singl „Bez tebe nemam gdje“.

Narednog petka, u „Ljetu sa zvijezdama“ na istom mjestu gostuje „Tropico band“ a predgrupa je barski „Padrino band“.

Bonus video: