FESTIVAL SE ODRŽAVA OD 30. AVGUSTA DO 1. SEPTEMBRA

Od sjutra najbržima jednodnevne ulaznice za Sea Dance počev od 11.99 eura

"Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore"
498 pregleda 0 komentar(a)
David Guetta, Foto: Sea Dance
David Guetta, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 16.07.2019. 16:58h

Prodaja jednodnevnih ulaznica sa 40% popusta po cijeni od 11.99 eura za prvi i drugi dan Sea dance festivala pojedinačno, i 14.99 eura za treći dan počinje sjutra (srijeda) u podne, saopštili su danas organizatori.

"Ova cijena važiće maksimalno 24 časa, a vjerovatno i kraće, imajući u vidu ogromno interesovanje za ovogodišnje izdanje najvećeg crnogorskog festivala i jednog od najznačajnijih muzičkih događaja na Mediteranu", navodi se u saopštenju.

Šesto izdanje Sea Dance festivala biće održano od petka 30. avgusta, do nedjelje 1. septembra na plaži u Buljarici.

"Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak prodajnih mjesta se može naći na sajtu festivala https://www.seadancefestival.me/ulaznice. Aktuelna cijena promo ulaznica za sva tri dana festivala iznosi 29,99 eura, što predstavlja 40 odsto uštede u odnosu na finalnu cijenu. Količine ulaznica po ovoj cijeni biće veoma ograničene, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za šesto izdanje Sea Dance-a", piše u saopštenju.

Pored Davida Guette, na plažu Buljarica stižu i autori najvećih svjetskih hitova Robin Schulz, Ofenbach, Disciples.

"Sa Exita stiže najpopularnija svjetska elektronska bina, famozna Dance arena, i sve popularnija No Sleep bina, koje će predstaviti udaran elektronski program sa impresivnim spiskom imena koji predvode vodeći svjetski tehno izvođači Sven Väth, Richie Hawtin, Helena Hauff, Recondite, Gaiser, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastić i mnogi drugi. U ovogodišnji program upisala se i cijela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača kao što su Darko Rundek, Senidah, Fox, Surreal, Kukus i mnogi drugi", piše u saopštenju.

Organizatori su saopštili da je u toku "3+1" akcija, namijenjena svima onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom.

"Tročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance četvrtu ulaznicu dobiće na poklon!", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas