U BiH i Hrvatskoj počela online prodaja ulaznica za Lake fest

Boravak u kampu će i ove, kao i prethodnih godina, biti besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura
337 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Lake fest
Ilustracija, Foto: Lake fest

U Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj počela je online prodaja ulaznica za deveto izdanje Lake festa, koje će se u blizini Krupačkog jezera održati od 8. do 10.avgusta. Komplet ulaznice koštaju 25 eura, dok je cijena jednodnevne karte deset eura. U Crnoj Gori i Srbiji prodaja karata kreće naredne sedmice.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642 , a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba https://www.kupikartu.ba/karte/event/4479/lake-fest

Boravak u kampu će i ove, kao i prethodnih godina, biti besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Ovogodišnji učesnici festivala su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, Tbf, Željko Bebek, Dog Eat Dog, Nikola Vranjković, Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Štampa, Punkreas, Prti Bee Gee, Gramophonegie, Ki, Aklea Neon, Kolja, Artan Lili, Kerber, Najda i Smak Tribute i Love Hunters.

Generalni sponzori Lake festa su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara, Pivara “Trebjesa”, Opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

Bonus video: