FESTIVAL U NIKŠIĆU OD OSMOG DO 10. AVGUSTA

U BiH i Hrvatskoj počela online prodaja ulaznica za Lake fest

Boravak u kampu će i ove, kao i prethodnih godina, biti besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura
335 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Lake fest
Ilustracija, Foto: Lake fest

U Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj počela je online prodaja ulaznica za deveto izdanje Lake festa, koje će se u blizini Krupačkog jezera održati od 8. do 10.avgusta. Komplet ulaznice koštaju 25 eura, dok je cijena jednodnevne karte deset eura. U Crnoj Gori i Srbiji prodaja karata kreće naredne sedmice.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642 , a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba https://www.kupikartu.ba/karte/event/4479/lake-fest  

Boravak u kampu će i ove, kao i prethodnih godina, biti besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Ovogodišnji učesnici festivala su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, Tbf, Željko Bebek, Dog Eat Dog, Nikola Vranjković, Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Štampa, Punkreas, Prti  Bee  Gee, Gramophonegie, Ki, Aklea Neon, Kolja, Artan  Lili, Kerber, Najda i Smak Tribute i Love Hunters.  

Generalni sponzori Lake festa su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara, Pivara “Trebjesa”, Opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

Preporučujemo za Vas