David, Ivana i Plavi orkestar očarali Bjelopoljce i Bjelopoljke

1114 pregleda 2 komentar(a)
Ušće fest, Foto: Jadranka Ćetković
Ušće fest, Foto: Jadranka Ćetković

“Boje ljubavi i rok and roll-a su važni za budućnost ne samo Crne Gore i Srbije i Makedonije ili bilo koje druge zemlje, zato što smo mi geracija koja je rasla na tim bojama”, kazao je Đorđe David nakon nastupa na Ušće festu, održanom sinoć na Ušću u Bijelom Polju. “Ništa drugo nije važno ako imate srce dođite da se zagrlimo, to je moja poruka sa mojim bendom koju već 17 godina dajem „ kazao je on.

Na ovogodišnjem festu sa njim je nastupila Ivana Peters, legendarna grupa “Plavi orkestar”. “Plavi orkestar” je hitovima Suada, Ljubi se istok i zapad, Bolje biti pijan nego star… na ušću Bistrice zabavljao Bjelopoljce i Bjelopoljke do duboko u noć. Fest je počeo hitovima mladog perspektivnog rokera Isaka Šabanovića i njegoog benda.

„Drago mi je što sam otvorio ovakav jedan festival koji iz godinu u godinu biva sve bolji. Dali smo sve od sebe da napravimo sjajnu atmosferu i uspjeli smo u tome, kazao je Isak.

Pored njega nastupila je Akademija bend iz Bara.

Ipak, najviše ovacija pripalo je legendarnoj Ivani Peters, koja je goste zabavljala repertoarom svojih i hitova iz vremena kada je bila u grupi Taj 011.

“Mladi slušaju rok muziku ciklično, i uvijek se vrate onome što je kvalitetno, a rok muzika je osnova, kao azbuka”, kazala je Ivana.

Bonus video: