Sve je spremno za spektakl na Cetinju: Više od 23 sata muzike na "Montenegro Beer Fest-u"

Beer Fest je manifestacija koja u Beogradu traje već 16 godina i do sada je okupila više od 8, 5 miliona posjetilaca. Namjera je da Beer Fest zaživi i u Crnoj Gori i postane tradicionalna manifestacija
5512 pregleda 0 komentar(a)
Montenegro Beer fest
Montenegro Beer fest

Prvi pravi Montenegro Beer Fest biće održan na Cetinju od 26. do 28. jula. Više od 18 izvođača, odličan rok zvuk kao i sjajna gastronomska i pivska ponuda privući će veliki broj posjetilaca u crnogorsku Prijestonicu koja će narednih dana biti mjesto okupljanja i centar najbolje zabave u regionu.

Više od 23 sata muzike ispraćene odličnom produkcijom očekuju vas na prvom Montenegro Beer Festu koji je okupio neka od najznačajnijih imena rock & roll scene. Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Negativ, Kiki Lesendrić i Piloti samo su neki od izvođača koji će nastupiti tokom tri koncertne večeri u gradu pod Lovćenom.

Zagrijavanje počinje u petak u 19 sati nastupima Haze & Ash-a, benda E- Play i Dragoljuba Đuričića. Potom, scenu preuzima Van Gogh, jedan od najpopularnijih rock & roll bendova iz Srbije. Nakon odlične energije koju će publici prenijeti Zvonimir Đukić Đule, očekuju nas još tri sata nezaboravnog provoda uz pank muziku Brkova i Pankreasa.

Odlična zabava nastavlja se i u subotu pa je 27. jul rezervisan za koncerte bendova Off Duty i Freedom, Kikija Lesendrića i Pilota. Na prvom pravom Montenegro Beer Fest-u, prvi put nakon petogodišnje pauze, nastupiće i grupa Negativ. Nakon provoda uz hitove popularnog beogradskog rok sastava, zabava se nastavlja koncertima Eyesburna, Zostera i Bad Copy-a i trajaće do ranih jutarnjih časova.

Tokom treće i posljednje večeri festivala, u nedjelju 28. jula, publiku će zabavljati Parampaščad i Neverne Bebe. Gosti će uživati i u pjesmama legendarnog kantautora Miladina Šobića koje će izvoditi Šobić Tribute Band a potom će na scenu izaći Bajaga i Instruktori i Električni orgazam, koji će atmosferu u crnogorskoj prijestonici podići do usijanja. Prvi festival muzike, piva i gastronomije na Cetinju zatvoriće bend Let 3.

U kulturno i istorijsko srce Crne Gore očekuje se dolazak velikog broja posjetilaca ali i turista koji će osim uživanja u pravom zvuku imati priliku da probaju i najbolje gastronomske i pivske ukuse ali i da obiđu Cetinje, upoznaju se sa znamenitostima ovog grada i još jednom se uvjere da su Cetinjani sjajni domaćini.

Beer Fest je manifestacija koja u Beogradu traje već 16 godina i do sada je okupila više od 8, 5 miliona posjetilaca. Namjera je da Beer Fest zaživi i u Crnoj Gori i postane tradicionalna manifestacija.

Njegovom organizacijom na Cetinju, Prjestonica se još jednom pozicionira kao mjesto koje nudi raznovrsne zabavne, kulturne, gastronomske i sportske sadržaje tokom cijele godine koji su namijenjeni svim starosnim grupama.