Beranski aerodrom dva dana domaćin Thunder Fest-a

Koncepcijski, prva noć je rezervisana za nastup domaćih zvijezda hip-hop i rap scene, dok je za drugu festivalsku noć najavljen nastup velikih imena regionalne i svjetske elektronske scene
711 pregleda 0 komentar(a)
Thunder Fest
Thunder Fest

Beranski aerodrom, šestu godinu za redom, večeras i sjutra veče biće domaćin najvećeg festivala na sjeveru Crne Gore za mlade – Thunder Fest-a.

Zvijezde ovogodišnjeg izdanja su srpska RNB i hip – hop pjevačica Nikolija Jovanović i holandski DJ, Sidney Samson.

Koncepcijski, prva noć je rezervisana za nastup domaćih zvijezda hip-hop i rap scene, dok je za drugu festivalsku noć najavljen nastup imena regionalne i svjetske elektronske scene.

Posjetioci iz Berana i gradova širom Crne Gore će imati prilike da uživaju u dvodnevnom muzičko-scenskom događaju, na tematski osmišljenoj bini, u nastupima preko deset izvođača, a festival će, kako najavljuju iz TO Berane, biti organizovan po najvišim produkcijskim standardima.

Večeras festival će u 21 čas otvoriti lokalni DJ-evi Popsy i Johnyzza, nakon čega slijedi ono što publika očekuje, nastupi Marlon Brutala, FOX-a, Nikolije i Rimskog x Corone.

Drugo festivalsko veče, kao i prvo, počinje u 21 čas, setom DJ Popsy-a i DJ Johnyzze. Nakon njih nastupiće Pessto, Vill and Vash, Nigel i Sidney Samson.

Pažljivo odabran program, zanimljiv koncept koji spaja domaće i strane izvođače, kao i činjenica da publika doživljava festival kao priliku da na jednom mjestu tokom dvije večeri, u pravoj festivalskoj atmosferi uživa u nastupima omiljenih izvođača, pozicionirala je Thunder Fest kao jedan od tri najveća festivala u Crnoj Gori, saopštili su organizatori.

Organizator Thunder Fest-a je Turistička organizacija Berane, pokrovitelj je Opština Berane, a festival je dobio podršku i od Ministarstva kulture Crne Gore.

Bonus video: