Senidah grabi svjetsku slavu novim hitom "202"

Senidah će nastupiti na otvaranju šestog Sea Dance festivala koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica u Budvi
3067 pregleda 0 komentar(a)
Senidah, Foto: Sea Dance, Sea Dance
Senidah, Foto: Sea Dance, Sea Dance

Balkanska muzička senzacija Senidah osvojila je region hitovima poput "Slađana" i "Mišići", a čini se da novom numerom "202" grabi ka svjetskoj slavi.

Zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala prije četiri godine napisala je tekst na engleskom za singl koji je odlučila da predstavi publici upravo sada. Za produkciju je zadužen Slovenac Anže Kacafura, poznatiji kao Cazzafura, što su fanovi pjevačice proglasili dobitnom kombinacijom.

"Kakva Billie Eilish, Senidah for life", "Podsjeća li još nekog ovaj njen glas na Rihannin?", "Ariana Grande poslije ovoga 2 na trendingu u USA!", "Ženska Weeknd", neki su komentari koji su nastali nakon prvog slušanja ove neobične ljubavne pjesme puna emotivnog naboja.

Ovo nije prvi put da je trenutno jedna od najprisutnijih pjevačica na ovim prostorima pokazala svoje autorske i glasovne mogućnosti na engleskom jeziku. U martu ove godine objavila je pjesmu "Ride" za Universal music Serbia kojom je dospjela do publike i van granica Balkana.

U njenu autentičnost i jedinstven vokal uvjeriće se uskoro i crnogorska publika i to na otvaranju šestog Sea Dance festivala koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica u Budvi.

Bonus video: