MOĆNA FESTIVALSKA PRODUKACIJA

Na Sea Dance stiže jedanaest šlepera opreme

Glavna bina, u svojoj konstrukciji teži više od 50 tona čelika i aluminijuma, a na sebi nosiće opremu sa najvećih bina Exita
5179 pregleda 5 komentar(a)
Dejvid Geta
Dejvid Geta
Ažurirano: 29.08.2019. 12:41h

Ovogodišnji Sea Dance prikazaće najmoćniju festivalsku produkciju ikad viđenu u Crnoj Gori. Tokom sva tri dana festivala biće postavljena kompletna produkcija Exita skrojena po zahtjevima jednog od najzahtjevnijih izvođača na svijetu, Dejvida Gete, uz opremu koja staje u čak 11 šlepera.

U postavci bina na festivalskom prostoru učestvuje oko 120 ljudi, dok će tokom festivala, od petka 30. avgusta do 1. septembra, broj angažovanih premašiti i hiljadu. Specijalno za ovogodišnji Sea Dance iz Grčke stiže osam kolor-lasera posljednje generacije, koji uz specijalnu prateću opremu, te 126 rasvjetnih uređaja i brojne dodatne scenske efekte, kreira impresivne prizore iznad cijelog festivalskog prostora.

Glavna bina, u svojoj konstrukciji teži više od 50 tona čelika i aluminijuma, a na sebi nosiće opremu sa najvećih bina Exita. Pored Gete na ovoj bini nastupiće i brojni drugi izvođači među kojima su i Robin Šulc, Sven Vat, Riči Hotin, “Disciples”, “Ofenbach”, Darkao Rundek, Senidah.

I produkcija bine No Sleep biće masivnija ove godine, a nalazi se na novoj lokaciji na samoj plaži, odmah ispod brda koje Buljaricu odvaja od Petrovca.

Festival će upotpuniti i nova kreativna “Living culture” zona posvećena promociji domaćih autora, a koju EXIT tim realizuje u saradnji sa Ministarstvom kulture Crne Gore i Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Velika potražnja vlada za ulaznicama za ovogodišnji festival. Predfinalna cijena paketa ulaznica od 34.99 eura aktuelna je najkasnije do ponoći, a s obzirom na ogromno interesovanje, moguće da zalihe nestanu prije predviđenog roka.

U prodaji su i jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 17.99 eura, dok je cijena za treći dan 19.99 eura. Od petka 30. avgusta, cijena kompleta iznosiće 50 eura, a jednodnevnih 19.99 eura za petak i subotu i 24.99 eura za nedjelju.

Ulaznice su dostupne u GIGSTIX prodajnoj mreži na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, a više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala.

Preporučujemo za Vas