Prvu noć Sea Dance-a obilježili elektronika i trep (FOTO)

Večeras će u okviru Sea Dance festivala nastupiti Robin Schulz, Ofenbach, Darko Rundek & ekipa, Marko Nastić, Helena Hauff i mnogi drugi, a karte se mogu kupiti na samom ulazu
5014 pregleda 0 komentar(a)
Senidah, Foto: Filip Roganović
Senidah, Foto: Filip Roganović

Prvu noć ovogodišnjeg Sea Dance festivala u petak veče obilježila je elektronska, ali i trep muzika koju su zastupali miljenici mlađih generacija – Kukus, Fox i Senidah.

Tačno u ponoć pred publiku na glavnoj bini izašao je američki Dj i producent Gaiser, da bi oko pola dva ujutru DJ pult preuzeo njegov prijatelj i kolega Richie Hawtin.

"Nema toliko često priliku da nastupam na istom festivalu sa njim, bar ne onoliko koliko bih volio. Nastupamo zajedno veoma dugo, skoro 15 godina. On ima puno više nastupa od mene, ja ne mogu da postignem njegov tempo", kazao je u razgovoru za „Vijesti“ Gaiser.

Nakon njih, svoj muzički opus predstavio je Sven Vath, koji je i zatvorio program prve večeri na glavnoj bini u ranim jutarnjim časovima.

Nakon glavne bine, najposjećenije su bile TDI, gdje su od 22 sata nastupali Mark Funk b2b Danny Cruz, Mr. Mips, Mirko & Meex, Divolly & Markward Mario Eddie i Rosske i No Sleep, gdje je se u najvećoj mjeri publika preselila nakon nastupa slovenačke pjevačice Senidah.

Vlasnica hita "Mišići" upravo je tom i pjesmom "Slađana" zaključila svoj nastup, a na njenoj set listi našle su se i obrade poput "Wild Thoughts" svjetske zvijezde Rijane.

Ona se prije nastupa u bekstejdžu družila sa najsrećnijim fanovima, ali nije bila raspoložena za razgovor sa medijima.

Neposredno prije početka programa, festivalskim prostorom na plaži Buljarice prošetali su i ministar kulture Aleksandar Bogdanović , ministar turizma i održivog razvoja Pavle Radulović i predsjednik opštine Budva Marko Bato Carević.

Između komentarisanja prostora i samog Sea Dance festivala, političari nisu propustili priliku i da, više u međusobnoj šali, pomenu pokušaj održavanja Guče u istom gradu, koji je izazvao prepirke i prozivke u javnosti između vladajuće i opozicionih partija.

Večeras će u okviru Sea Dance festivala nastupiti Robin Schulz, Ofenbach, Darko Rundek & ekipa, Marko Nastić, Helena Hauff i mnogi drugi, a karte se mogu kupiti na samom ulazu.

Galerija

Bonus video: