IZNENADILA FANOVE

Niki Minaž se povlači sa muzičke scene, želi da osnuje porodicu

Minaž je u junu objavila da planira da se uda za svog partnera Keneta Petija, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora sa kriminalnom prošlošću
2556 pregleda 0 komentar(a)
Niki Minaž, Foto: AP
Niki Minaž, Foto: AP

Američka rep zvijezda Niki Minaž (36) iznenadila je svoje obožavaoce objavom da se povlači iz svijeta muzike kako bi "imala svoju porodicu".

"Odlučila sam da se povučem i imam svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima, nastavite da me podržavate sve do moje smrti", napisala je Minaž.

Minaž je u junu objavila da planira da se uda za svog partnera Keneta Petija, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora sa kriminalnom prošlošću, a u avgustu je promijenila svoje ime na Tviteru u "Mrs. Petty", ali nije rekla da li je u međuvremenu došlo do vjenčanja.

Mnogi fanovi odbili su da povjeruju u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da prestane da se šali sa takvim stvarima, prenosi B92.

Osim toga, pjevačica je još u februaru nagovijestila da je završila peti album, za sada još bez naslova, ali bez objave datuma njegovog izlaska.

Vlasnica hitova "Starships", "Super Bass", "Bang Bang" i "Anaconda" probila se na američku i svjetsku muzičku scenu pre 10 godina svojim prvim albumom "Pink Friday", a poznata je kao neko ko ne ćuti, niti ikome ostaje dužna kada su verbalni obračuni u pitanju, pa je zato nisu zaobišle svađe sa kolegama.

Jedna od svega nekoliko uspješnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji sa drugim pjevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od "najprodavanijih" muzičarki na svijetu.

Minaž je osvojila šest "American Music Awards" nagrada, po četiri MTV i "Billboard Music Awards" nagrade, kao i 10 nominacija za "Grammy", postala kontroverzni sudija u šou "American Idol", pa se 2016. godine našla na listi 100 najuticajnijih ljudi na svijetu magazina "Time".

Preporučujemo za Vas