"Ko je je*ote Ozi Ozborn!? Ali zato volim Post Malona, jer daje šansu nepoznatim umjetnicima"

Neki drugi muzičari idoli su današnjim generacijama, što nije ništa čudno, ali američki mediji u nevjerici prenose ove komentare Malonovih fanova ističući da im je bilo teško da ukucaju u Google pretraživač slova “Oz”, pa bi vidjeli da je Ozbornovo ime prvo što iskače u sugestijama
1560 pregleda 0 komentar(a)
Kažu da će sad postati veliki: Ozi Ozborn, Foto: Shutterstock
Kažu da će sad postati veliki: Ozi Ozborn, Foto: Shutterstock

Još se nije stišala blamaža fanova pop zvijezde Tejlor Svift koji nisu nikad čuli za slavnu metal grupu Tool, što ih je dodatno razljutilo kad je kalifornijski sastav svrgnuo njihovu miljenicu sa vrha Billboard top 200 liste, a svijet se sada smije ljubiteljima muzike repera Post Malona.

Naime, Malon je nedavno objavio novi album “Hollywood Bleeding”, koji već niže uspjehe, a na njemu se našla i pjesma “Take What You Want” na kojoj mu gostuju kolega reper Trevis Skot i legenda hevi metala Ozi Ozborn. S obzirom na to da je ovo već drugi Post Malonov album koji će debitovati na Billboardovoj top 200 listi, fanovi repera predviđaju da će reper povući sa sobom i druge i omogućiti im da se čuje za njih. Među njima je i Ozborn.

“Ne znam ko je Ozi Ozborn, ali će postati veliki nakon što ga je Post Malon predstavio svijetu”, napisao je jedan od njegovih fanova na društvenoj mreži Twitter.

“Ko je je*ote Ozi Ozborn!? Ali zato volim Post Malona, jer daje šansu nepoznatim umjetnicima”, dodao je drugi, dok je treći ocijenio da se metalac pokazao izvrsnim “na svom debiju” i da je “baš kul sa Malonove strane što mu je dao prostor”.

Neki drugi muzičari idoli su današnjim generacijama, što nije ništa čudno, ali američki mediji u nevjerici prenose ove komentare Malonovih fanova ističući da im je bilo teško da ukucaju u Google pretraživač slova “Oz”, pa bi vidjeli da je Ozbornovo ime prvo što iskače u sugestijama.

Jedan od začetnik hevi metala prodao je preko 100 miliona albuma u karijeri, kako solo, tako i sa grupom Black Sabbath sa kojom se proslavio, uvršten je u američku i britansku Kuću slavnih, ima svoju zvijezdu na holivudskom šetalištu slavnih, a 2014. je na dodjeli MTV nagrada proglašen za globalnu ikonu. Takođe je početkom 2000-ih postao rijaliti TV zvijezda zahvaljujući emisiji “The Osbournes”, ali izgleda ništa od toga nije bilo dovoljno da fanovi Post Malona čuju za njega.

Bonus video: