DVA NASTUPA KRAJEM APRILA

Slavko Kalezić na evrovizijskim žurkama u Australiji

Kako kaže, sa jedne strane je iznenađen, jer je i pored pažnje koju je dobio van Crne Gore i dalje ostao skroman, a sa druge logično mu je da dobija ponude nakon onoga što je postigao
60 pregleda 15 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Privatna arhiva
Slavko Kalezić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.03.2018. 06:58h

Prošlogodišnji predstavnik Crne Gore na Eurosongu Slavko Kalezić i dalje ubira plodove svjetske slave koju mu je donio nastup u Ukrajini, pa će imati dva gostovanja u Australiji. On će biti jedan od 43 izvođača u Sidneju 21. i Melburnu 24. aprila, potvrdio je “Vijestima”.

“Nevjerovatna mi je čast što sam specijalni gost na čuvenim predevrovizijskim žurkama u Australiji. To su veliki koncerti koji se prave uoči Evrovizije i od svih predstavnika, prvi put su pozvali nekoga iz Crne Gore. Mislim da to stvarno govori o mom uspjehu nakon Evrovizije i X Factora”, ispričao je on, dodajući da su ga organizatori kontaktirali preko menadžerke iz Velike Britanije.

Kako kaže, sa jedne strane je iznenađen, jer je i pored pažnje koju je dobio van Crne Gore i dalje ostao skroman, a sa druge logično mu je da dobija ponude nakon onoga što je postigao.

“Drago mi je što sam danas dobio i informacije da Twitter u Australiji gori od momenta kada je objavljeno kod njih da ću biti jedan od gostiju”, uz osmijeh je kazao Kalezić.

Kako je najavljeno na sajtu escfan.com.au, glumac i pjevač će biti i član žirija koji će odabrati najbolje i najgore obučenu osobu na događaju.

“Meni je menadžerka nešto pomenula, ali ništa precizno, osim da će biti i crveni tepih, kao i druženje sa fanovima što mi je veoma bitno. Nisam detaljno upućen, jer sam trenuto posvećen apliciranju za vizu”, ispričao je on.

Na pitanje šta priprema za fanove u Australiji, Kalezić otkriva da je u planu mali koncert.

“Izvešću nekoliko numera, logično je da će biti i 'Space' sa kojom sam predstavljao Crnu Goru, ali i novi singl 'El Ritmo' koji ću prvi put izvesti uživo. Tu će biti i 'Freedom', kao i engleska verzija pjesme 'Ljuljaj me nježno'”, sa ponosom odgovara Kalezić, koji je zadovoljan reakcijom publike na novu pjesmu.

U međuvremenu, glumac i pjevač priprema i knjigu koja će se bazirati na događaje oko Evrovizije i britanskog X Faktora čiji je bio učesnik, a kako je nedavno otkrio zvaće se “Moja istina”.

Preporučujemo za Vas