Nipplepeople na Bedem Fest-u

Hrvatski elektro pop sastav iz Zagreba nastao je 2008. godine i poznat je po singlu „Sutra, a karakteriše ih i naglašena tajanstvenost za koju kažu da je njihov način da „u moru žutila na muzičkoj sceni stave svoju muziku u prvi plan“
0 komentar(a)
nipplepeople bedem fest, Foto: Bedem fest
nipplepeople bedem fest, Foto: Bedem fest
Ažurirano: 07.03.2018. 11:54h

Hrvatski elektro–pop sastav Nipplepeople nastupiće ove godine na nikšićkom Bedem fest-u koji se održava od 3. do 5.avgusta pod sloganom „Tvoj grad“.

Tajanstveni maskirani dvojac nastupiće na devetom Bedem festu.

Lista izvođača devetog Bedem festa, nakon kultnog Beogradskog Sindikata, nastavlja se sa jako mističnim, inspirativnim i sve popularnijim eksperimentalnim sastavom Nipplepeople kojima će to takođe biti jedini i ekskluzivni nastup u Crnoj Gori u 2018. godini”, saopštili su organizatori.

Hrvatski elektro pop sastav iz Zagreba nastao je 2008. godine i poznat je po singlu „Sutra, a karakteriše ih i naglašena tajanstvenost za koju kažu da je njihov način da „u moru žutila na muzičkoj sceni stave svoju muziku u prvi plan“. Nastupali su na brojnim ljetnim festivalima kao što su EXIT, Hartera, Terrane, a ove godine publika će imati priliku da ih vidi i na nikšićkoj tvrđavi.

Prethodnu godinu hrvatski dvojac ističe kao veoma uspješnu, a tome je doprinijela obrade pjesme “Frka”.

“Naša je namjera da nastavimo dobru tradiciju da različite generacije posjetilaca nađu svoje mjesto na Bedem festu. U tom smislu smo, uvažavajući činjenicu da je riječ o jako interesantnom i jako ‘rastućem’ muzičkom sastavu odlučili da ih uvrstimo na ovogodišnju listu izvođača i uvjereni smo da će se to pokazati kao pravi potez, na radost brojnih poštovalaca ovog mističnog benda”, poručili su organizatori.

Bonus video: