NENAD KNEŽEVIĆ ZA "VIJESTI"

Knez odnio pobjedu u prvoj epizodi TLZP: Šašić i ja smo miljenici produkcije

Tim Nenada Kneževića Kneza u sezoni “All Star” emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, odnio pobjedu već u prvoj epizodi
4672 pregleda 1 komentar(a)
Nenad Knežević Knez i Željko Šašić, Foto: TLZP
Nenad Knežević Knez i Željko Šašić, Foto: TLZP

Prije dvije sedmice popularna zabavna emisija „Tvoje lice zvuči poznato“ vratila se na male ekrane sa novom sezonom, a u pitanju je „All Star“ verzija, pa su se među učesnicima našli najbolji iz prethodnih epizoda.

Pored pjevačice Katarine Bogićević, među takmičarima, poznatim ličnostima koji svake sedmice dobiju zadatak da imitiraju regionalne i svjetske muzičare, kako glasom, tako i fizički i koreografijom, našao se još jedan učesnik iz Crne Gore - Nenad Knežević Knez.

„All Star“ sezona donosi nekoliko noviteta, pa su takmičari raspoređeni u parovima, a s obzirom na to da je Kneza, uz srpskog kolegu Željka Šašića, odabrala produkcija TV Prva televizije na kojoj se emituje emisija, njih dvojica našli su se u jednom timu i već u prvoj epizodi odnijeli pobjedu.

Crnogorski pjevač za „Vijesti“ je prenio utiske iz prve dvije epizode, te otkrio kako se snašao u ulogama srpske folk pjevačice Zorice Brunclik i američkog muzičara Džejsona Derula, ali i koliko mu imponuje to što je odabran kao jedan od najboljih takmičara iz prethodnih sezona.

„Pa dobro, to je ajde da kažem, potvrda da smo bili dobri u onoj prvoj sezoni. Konkretno Željko Šašić i ja s obzirom na to da smo mi ove godine u parovima u igri. Tako da smo kao tandem, par, ali i miljenici produkcije u stvari on i ja u timu“, pojasnio je Knežević.

„Inače je nas četvoro iz te prve sezone, tu su Aleksa Jelić i Ana Kokić, a ostali su iz drugih sezona, što je isto potvrda da je ta prva sezona bila neprikosnovena. I eto sada, pokušaj da se uradi nešto još bolje od te prve sezone - a to je taj ‘Best of’“, ispričao je on za „Vijesti“.

Kako kaže, jednako je zabavno pripremajući zadatke, kao i izvođenje imitacija koje publika petkom veče može da pogleda u okviru emisije.

„I zaista je sjajna atmosfera na snimanju. Ekipa je sjajna, stvarno su svi maestralni. Svako je na svoj način izuzetno dobar takmičar“, istakao je Knežević, koji je u prvoj epizodi imitirao Zoricu Brunclik.

„Trebalo bi da sam se dobro snašao, ja lično mislim da jesam, a i po mišljenju mnogih. Dobio sam nakon emisije hiljade poruka...“, pohvalio se on, dodajući da je bilo vrlo teško imitirati tu srpsku pjevačicu.

„Jeste, bilo je teško. Zorica je jedna folk diva, specifična i po pjevanju i po izgledu, po pokretima... Zaista ima neku specifičnu boju glasa i to nije lako prenijeti, ali eto... nekako sam uspio da je ‘skinem’, čini mi se“, odgovara crnogorski pjevač.

Već u narednoj epizodi, koja je emitovana prošlog petka, Knežević je dobio potpuno drugačiji zadatak, a kako su srpski mediji prenosili u najavi, tokom priprema je sedam dana proveo u teretani, kako bi imao trbušnjake Derula. Ipak, tokom emisije je otkriveno da je Knez veliku pomoć dobio i od ekipe šminkera.

„To je bio potpuno drugačiji zadatak. Isto mislim da sam bio dobar, da ne kažem odličan, ali potpuno drugačije iz jedne krajnosti u drugu. Tako idemo non-stop. I u trećoj vidjećete, biće pakao“, nagovijestio je Knez. Na pitanje da li priželjkuje da dobije neku posebnu ličnost kao zadatak za imitaciju, jer misli da bi se dobro snašao u tom liku, crnogorski pjevač kaže da ima listu želja, ali se ona za sada ne ostvaruje.

„Ništa mi do sada nisu dali što sam tražio, ali eto, nadam se da će možda nešto od toga ipak biti usvojeno i da će biti neki zadatak koji sam baš ja tražio. Do sada baš ništa nije bilo od toga, ništa moje nije uvaženo, sve je bilo ono što mi je produkcija naložila, a ja sam morao da se snađem. Za sada je tako. Nadam se da će bar jedan zadatak da mi dopadne, gdje bih se snašao kao riba u vodi“, ispričao je on. Kao i prethodne sezone i ova je humanitarnog karaktera, pa pobjednici svake epizode imaju pravo da nagradu, u iznosu od hiljadu eura dodijele humanitarnoj organizaciji po svom izboru. Šašić i Knez odabrali su KBC Zemun, odnosno njihov Centar za kardiologiju.

Već u narednoj epizodi Knez je dobio zadatak da dočara na sceni pjevačicu Senidah.

Preporučujemo za Vas