Bad Copy objavio „Gizdave gaćice”

Ovaj singl povratak je lascivnim rimama i sirovom zvuku beogradske grupe, a najavljuje novi album
1767 pregleda 0 komentar(a)
Album će izaći kad bude gotov: Bad Copy u Podgorici, Foto: Boris Pejović
Album će izaći kad bude gotov: Bad Copy u Podgorici, Foto: Boris Pejović

Jedna od najpopularnijih srpskih rep grupa Bad Copy objavila je spot za novi singl “Gizdave gaćice”. Ovo je drugi singl koji najavljuje predstojeće izdanje beogradskog sastava, nasljednika albuma “Krigle” iz 2013.

Biće to peto studijsko izdanje Bad Copya, koje još uvijek nema ime, a prethodno je rep trio objavio spot za numeru “Prazan disco”, koji je kao i ovaj dostupan na YouTue servisu.

Novi video potpisuje Renne Miskolci, a produkciju Code, dok je pjesma puna seksualnih aluzija i bizarnih stihova u već prepoznatljivom maniru Bad Copy grupe, te sirovijeg zvuka u odnosu na prethodne. Pjesmu su odrepovali Ajs Nigrutin i Sky Wikluh, bez trećeg člana Bdata Džutima.

Njih dvojica su inače bili studijski aktivniji u posljednje vrijeme, pa je Sky Wikluh prije nedjelju dana objavio spot za pjesmu “Luda vožnja” (koji takođe potpisuje Code) na kojoj je sarađivao sa Rahmaneeem, Uceom i Eufratom, sa njegovog aktuelnog albuma “Pola paketića iznenađenja”, dok je njegov partner iz grupe pod imenom Ajs Nigucci prije dva mjeseca lansirao singl “Abu Dhabi” kojim je isprozivao aktuelne trep izvođače, a video je do sad sakupio skoro dva miliona pregleda.

Ajs je prije pola godine objavio i pjesmu “Letnje je vreme”, a Sky pomenuti solo album u januaru ove godine, na kojem se našlo sedam numera.

Grupu Bad Copy osnovali su 1996. Ajs Nigrutin i Miki Boj, ali je tek sa drugim albumom “Sve sami hedovi” 2003. dobila na široj popularnosti u postavi koju znamo danas. Njihov karakterističan šaljiv i satiričan reš bez dlake na jeziku napravio je od Bad Copya jednu od najpopularnijih hip hop grupa u regionu.

“Ne želimo da dajemo datum objave albuma, kad bude gotov, onda će izaći”, kazao je Džutim prošlog mjeseca povodom predstojećeg izdanja.

Bonus video: