KONCERT NA TRGU VLADIMIRA I KOSARE

Haris Džinović u Baru za Novu godinu

Tokom novogodišnjih praznika na Trgu Vladimira i Kosare, koji će za ovu priliku biti posebno dekorisan, će biti organizovan i novogodišnji bazar sa bogatom ponudom
1902 pregleda 3 komentar(a)
Najava prazničnih koncerata, Foto: TO Bar
Najava prazničnih koncerata, Foto: TO Bar

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će, kako je saopšteno, opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. 

"Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti", navode organizatori.

Ističu da je i ove godine za najmlađe osmišljen poseban program. 

"I ove godine, mališanima, ali i svima koji se odvaže, na raspolaganju će biti klizalište. Otvaranje klizališta je predviđeno za 20.12.2019. godine u 13.00h, a biće postavljeno sve do 20.01.2020. godine. Korišćenje će kao i prethodne godine biti besplatno. Ove godine najmlađi će imati priliku da se provozaju i popularnim turističkim vozićem “Ćirom”. “Ćiro” će saobraćati 30.12, 31.12. i 01.01. od 10h do 14h, a početna i završna stanica će biti na početku Šetališta kralja Nikole", navode iz TO Bar.

Pretposljednji dan ove godine počinje sa programom za najmlađe. 

"U 12.00h 30. decembra očekuje nas druženje sa Bracom Gajićem, omiljenim “YouTuber-om” tinejdžera. Braco će ovom prilikom izvoditi akrobacije, odgovarati na pitanja publike, ali i premijerno prikazati svoj novi video", stoji  u saopštenju.

Kao uvertira samom dočeku, u ponedjeljak 30. decembra muzički program će u 22 sati otvoriti barski bend Padrino, dok će glavna zvijezda večeri biti Tropico bend, čiji nastup počinje u 23 sata.  

"Program se nastavlja 31. decembra u 12.00h predstavom “Novogodišnja čarolija” koja je zabavnog, interaktivnog i edukativnog karaktera, bajkovita je i prožeta muzikom i raznovrsnim kostimima. Nakon predstave predviđene su razne animacije za djecu kao što je crtanje po licu (facepainting), modeliranje balona, druženje sa Sunđer Bobom i klovnom, pravljenje velikih balona od sapunice, ali i tradicionalno fotografisanje sa Djeda Mrazom", navode organizatori.

Novogodišnja žurka se nastavlja u 22 sata, kada nastupa jedan crnogorski rokenrol bend “AkademiA”, a u Novu godinu će publiku uvesti Haris Džinović, čiji nastup počinje u 23 sata.

"Prvi dan Nove 2020. godine započinje sa koncertom etno grupe “Zora” koja će nastupiti u 13h. Za nastavak dobrog provoda 01.01. će biti zadužena barska legendarna grupa “Katapult” čiji koncert počinje u 22h. Nakon “Katapulta”, u 23h na scenu stupa jedan od najbojih pop/rock bendova sa ovih prostora “Amadeus bend”," navode organizatori.

Tokom novogodišnjih praznika na Trgu Vladimira i Kosare, koji će za ovu priliku biti posebno dekorisan, će biti organizovan i novogodišnji bazar sa bogatom ponudom.