Crna Gora 2020. neće imati predstavnika na Eurosongu?

Ovu informaciju objavilo je nekoliko sajtova poput escextra.com i wiwibloggs.com, koji se bave dešavanjima vezanim za Evroviziju
5045 pregleda 16 komentar(a)
Grupa D mol, Foto: Andres Putting
Grupa D mol, Foto: Andres Putting

Nakon osam godina, Crna Gora 2020. godine neće imati svog predstavnika na najpopularnijem muzickom takmicenju Eurosong, koje će se održati u holandskom gradu Roterdamu sredinom maja.

Ovu informaciju objavilo je nekoliko sajtova poput escextra.com i wiwibloggs.com, koji se bave dešavanjima vezanim za Evroviziju, ali na zvaničnom sajtu te muzičke manifestacije još uvijek nije objavljena ova vijest.

Do sada, tim povodom, nije objavljeno ni zvanično saopštenje Javnog servisa, koji bira predstavnika Crne Gore za Eurosong i odlučuje o učešću.

Crna Gora je od nezavisnosti, odnosno 2007. godine učestvovala na Eurosongu tri godine, da bi 2010. i 2011. napravila pauzu.

Prvi predstavnik nakon toga bio je Rambo Amadeus 2012, a potom su pod zastavom Crne Gore na tom muzičkom takmičenju nastupali između ostalih i klapa Who See, Sergej Ćetković, Nenad Knežević Knez, Slavko Kalezić, Vanja Radovanović, grupa D mol.