stanje se pogoršalo

Arijana Grande ozbiljno bolesna, otkazala koncerte na Floridi

Fanove je putem Instagrama obavijestila da joj se zdravlje opet pogoršalo, da jedva diše na pozornici i da je bole grlo i glava
2116 pregleda 0 komentar(a)
Arijana Grande, Foto: Shutterstock
Arijana Grande, Foto: Shutterstock

Arijana Grande u maju je otkazala koncerte na Floridi koji su bili zakazani u sklopu njene svjetske turneje „Sweetener“. Pjevačica se, naime, naglo razboljela. 

Sve se pripisivalo alergijskoj reakciji koja joj je zatvorila grlo te mentalnim problemima budući da je poznato da se bori s PRSP-jem.

Od PTSP-a je, naime, oboljela nakon terorističkog napada prije nekoliko godina, kad je sa pozornice u Mančesteru bespomoćno gledala kako 22 ljudi umire tokom njenog koncerta.

Nakon toga se oporavila i od ljeta se činilo da je u njenom životu sve opet krenulo uzlaznom putanjom te je širom Evrope oduševljavala koncertima. 

No, prije nekoliko dana fanove je putem Instagrama obavijestila da joj se zdravlje opet pogoršalo. Napisala je da jedva diše na pozornici i da je bole grlo i glava.

"Još sam veoma bolesna. Nije mi dobro još od posljednjeg koncerta u Londonu u oktobru. Ne znam kako je to moguće, no moj vrat i glava su u nevjerovatnoj boli. Možda sam zvučala dobro, ali osjećala sam snažnu bol i jedva disala tokom posljednjeg šoua", ispričala je Grande.

Pjevačica je rekla da ne zna što se događa s njenim tijelom u ovom trenutku i da tek mora da dokuči što se uopšteno dešava sa njenim zdravljem.

I dok se bori s fizičkim zdravljem, nedavno je izjavila da joj se mentalno zdravlje poboljšalo. U teškoj fazi bila je još prošle godine tokom jeseni, kada je njen bivši dečko Mek Miler umro pod sumnjom da se predozirao.