EKRANIZOVAO NUMERU SA AKTUELNOG ALBUMA

Pogledajte Koljin spot za pjesmu "Život je san"

“Ne volim spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi grije srce”, objašnjava Nikola Pejaković Kolja
1295 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Pejaković Kolja, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković
Nikola Pejaković Kolja, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pjesmu “Život je san” sa aktuelnog albuma “4 Prsta”.

“Igrom slučaja, slike kišne Banja Luke koje sam slučajno vidio, odgovarale su emociji koju nosi pjesma ‘Život je san’, pa smo se odlučili da uradimo spot za nju”, kaže Kolja.

Regionalno hvaljeni album “4 Prsta” (2018), pozamašna zbirka od čak 19 autorskih kompozicija mahom utemeljenih u bluzu, bio je najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, a sada konačno stiže i drugi spot “Život je san”, koji je snimila Bosonoga produkcija.  

Posebnost spota “Život je san” je pojavljivanje Koljinog sina.

“Ne volim spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi grije srce”, objašnjava kratko Kolja.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora bluza počeo da gradi, u saradnji sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom  albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), a uslijedili su “Kolja” (2009), “Grobovlasnici” (2013) i “4 Prsta” (2018).